זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריש מוזמביקני, סרטנים מתובלים מוזמביקנים עם אורז קוקוס, ו כריש כחול.
הוראות
1
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את מיץ לימון, ברנדי, מיונז, זנגביל ושום בקערת ערבוב. הגדר aside.To הפוך את התבלין דגים, לשלב את המלח, כוסברה, ופלפל שחור בקערת ערבוב קטנה. להפריש אבל לשמור בתוך reach.In מחבת סאוט, מוסיפים את שמן הזית. כאשר השמן חם, להוסיף את הכריש. מתבלים כל חתיכה עם תבלין הדגים וממשיכים לטגן פאן.לאחר כל חתיכה הוא פריך בצד אחד, להתהפך ולחזור על הליך תיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 קורטים ציפורן טחון
1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
כריש
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הרוטב למחבת ומתחילים להפחית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הקינמון והשום. כאשר הרוטב חום ועבה והכריש מבושל היטב, להסיר את המחבת מן המבער.