קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות1
ציון בריאות38
מגזין

כריש מוזמביקני

כריש מוזמביקני
זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: כריש מוזמביקני, סרטנים מתובלים מוזמביקנים עם אורז קוקוס, ו כריש כחול.

הוראות

1
כדי להפוך את הרוטב, לשלב את מיץ לימון, ברנדי, מיונז, זנגביל ושום בקערת ערבוב. הגדר aside.To הפוך את התבלין דגים, לשלב את המלח, כוסברה, ופלפל שחור בקערת ערבוב קטנה. להפריש אבל לשמור בתוך reach.In מחבת סאוט, מוסיפים את שמן הזית. כאשר השמן חם, להוסיף את הכריש. מתבלים כל חתיכה עם תבלין הדגים וממשיכים לטגן פאן.לאחר כל חתיכה הוא פריך בצד אחד, להתהפך ולחזור על הליך תיבול.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות3 כפות חמאה ללא מלח, חתוכה ל-6 חתיכות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש1/8 כפית כל טימין מיובש, בזיליקום ורוזמרין, כתוש
2 קורטים ציפורן טחון2 קורטים ציפורן טחון
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
כרישכריש
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו גבינות לטאקוכמו גבינות לטאקו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיפים את הרוטב למחבת ומתחילים להפחית.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את הקינמון והשום. כאשר הרוטב חום ועבה והכריש מבושל היטב, להסיר את המחבת מן המבער.
מרכיבים שתצטרך
יכול דיאט קרם סודהיכול דיאט קרם סודה
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
כרישכריש
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים את הכריש על כל צלחת וכפית על הרוטב החום.
מרכיבים שתצטרך
רוטב חוםרוטב חום
כרישכריש
5
מקשטים עם פטרוזיליה קצוצה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)