כרישה ברוטב חרדל
המתכון כרישה ברוטב חרדל יכול להתבצע בערך 35 דקות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רוטב זה יש 184 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן למנה. מתכון זה משמש 8. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל דיאטה. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, כרישה, בצל ירוק ושן שום. עם כפית ציון 37%, המנה הזו די גרועה. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם צלעות חזיר עם כרישה ברוטב חרדל, בודין בלאן עם כרישה ורוטב חרדל, ו צלעות חזיר עם כרישה ברוטב חרדל.
הוראות
חותכים כרישה ל 1-1 / 2 אינץ'. פרוסות, ואז ג ' וליאן. במחבת גדולה מטגנים כרישה, בצל ושום בשמן עד שהם רכים.
בינתיים, בסיר כבד קטן, לטאטא את החלמונים, מים ומיץ לימון. מבשלים ומערבבים על אש נמוכה עד שהתערובת מתחילה להסמיך, מבעבעת סביב הקצוות ומגיעה ל -160 אום, כ -20 דקות.
מוסיפים חמאה, 1 כף בכל פעם, תוך הקצפה לאחר כל תוספת עד להמסה.
מסירים מהאש; מערבבים חרדל ופלפל.
מעבירים תערובת כרישה לקערת הגשה; מעל רוטב חרדל.