כרישה ועוגת צ'ארד שוויצרית
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו כרישה ועוגת צ'ארד שוויצרית, צ'ארד שוויצרי, כרישה, ועז גבינת טארט, ו גלטות פולנטה עם כרישה & Chard שוויצרי (מתכונים דומים).
הוראות
מרדדים מאפה על משטח עבודה מקומח לכיכר 12 אינץ'.
העברה לצלחת עוגת זכוכית בקוטר 9 אינץ'. Trim overhang ל 1 אינץ'. מקפלים תחת; קצוות crimp. כיסוי; צמרמורת.
ממיסים חמאה במחבת גדולה ולא דביקה על אש בינונית-נמוכה.
מפזרים מלח ופלפל. כיסוי; לבשל עד כרישה הם מאוד רך אבל לא חום, ערבוב לעתים קרובות, על 10 דקות.
להוסיף chard; לטחון עד נבול, על 2 דקות.
מתלה מיקום בשליש התחתון של התנור; מחממים ל 218°.
קרם להקציף הבא 5 מרכיבים בקערה גדולה.
מערבבים בתערובת כרישה מקוררת.
אופים טארט 15 דקות. להפחית את החום ל 177° ואופים עד מילוי הוא נפוח ופשוט להגדיר במרכז, כ 15 דקות יותר.
העברה ל rack; מגניב 10 דקות.