כרישה ותפוחי אדמה פריטטה
פריטטה כרישה ותפוחי אדמה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מלח, לחם, גבינת פרמזן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החלבונים ביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג בננה כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. וזה טוב. נסו תפוחי אדמה-כרישה פריטטה, תפוחי אדמה וכרישה פריטטה, ו כרישה תפוחי אדמה וסלמון פריטטה (מתכונים דומים).
הוראות
לקצץ ולהשליך שורש מסתיים צמרות קשה כרישה; לקלף 1 שכבה את כל כרישה.
חותכים כרישה במחצית לאורכו ולהחזיק כל מחצית תחת מים זורמים מגניבים, מרפרף כדי להסיר חצץ בין שכבות. פרוסה דקה לרוחב (אתה צריך בערך 3 כוסות). לשפשף תפוחי אדמה לחתוך לחתיכות 1/3 אינץ'.
במחבת nonstick 10-12 אינץ ' (עם ידית אטומה), לשלב כרישה, תפוחי אדמה, שמן זית, טימין, ו 1 כוס מים. מביאים לרתיחה על חום גבוה; מחבת כיסוי, להפחית את החום בינוני, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד תפוחי אדמה רכים כאשר פירסינג, 6 עד 8 דקות. אם כל נוזל נשאר במחבת, לחשוף ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד התאדה.
מורחים רמת תערובת ירקות במחבת.
בינתיים, בקערה, להכות ביצים, חלבונים ביצה, 1/2 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ו 1 כף מים להתמזג.
יוצקים תערובת ביצים על ירקות במחבת. כאשר הקצוות מתחילים להגדיר, להרים עם מרית ולהטות פאן לתת תערובת ביצה לא מבושל לזרום מתחת. מבשלים עד ביצים הם המשרד אבל עדיין לח על גבי, 2 עד 4 דקות.
הסר מהחום ומפזרים גבינה. לטגן על 6 סנטימטרים מחום עד גבינה מותכת, 1 עד 2 דקות.
מפזרים פטרוזיליה. החלק פריטטה על צלחת; לחתוך טריזים.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.