כרישה מאודה בויניגרט חרדל וצלפים
צריך ללא גלוטן, ותוספת שלמה של 30? כרישה מאודה בויניגרט חרדל וצלפים יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 131 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 14 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו צלפים בחומץ, מלח ים, פטרוזיליה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. עם כפית ציון של 38% המנה הזאת די גרועה. נסו כרישה מאודה בויניגרט חרדל וצלפים, כרישה מאודה עם חרדל-שאלוט ויניגרט, ו כרישה מאודה בויניגרט {Poireaux Vinaigrette} (מתכונים דומים).
הוראות
הכן את ויניגרט: בקערה קטנה, לשלב את החומץ והמלח לטאטא להמיס את המלח.
מוסיף את החרדל, צלפים, ושמן להקציף כדי להתמזג. טעם לתיבול. תניח בצד.
הביאו 1 ליטר מים לרתיחה בתחתית ספינת קיטור.
מניחים את הכרישה על המדף מהביל.
מניחים את המדף מעל מים רותחים, כיסוי, ואדים עד הכרישה רכים ומבושלים דרך, על 10 דקות.
מסננים את הכרישות ומעבירים למגש. מיד לכסות עם ויניגרט בעוד כרישה הם חמים, אז הם לספוג את הרוטב.
מפזרים עירית או פטרוזיליה ומגישים.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;