כרישה מאודה עם חרדל-שאלוט ויניגרט
כרישה מאודה עם חרדל-שאלוט ויניגרט הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 156 קלוריות. מתכון זה של מזון ויין יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו שמן זית, חרדל דיז'ון, כרישה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. עם כפית ציון של 46% המנה הזאת די טובה. נסו כרישה מאודה בויניגרט חרדל וצלפים, כרישה מאודה בויניגרט חרדל וצלפים, ו כרישה מאודה בויניגרט {Poireaux Vinaigrette} (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר מצויד בסל קיטור, להביא 1 אינץ ' של מים לרתיחה.
הוסף את הכרישה, כיסוי ואדים עד רק מכרז, על 5 דקות.
לנקז את הכרישות, לטפוח יבש ומקרר עד צונן, 10 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לשלב את שאלוט עם חרדל היין האדום חומץ בלסמי.
לטאטא בשמן זית ומתבלים במלח ופלפל שחור.
תלוש כרישה מאודה על צלחות.
טפטוף אותם עם ויניגרט, מפזרים את הפטרוזיליה ומגישים.