כרישה מוקפצת עם ערמונים
כרישה מוקפצת עם ערמונים היא ללא גלוטן וקמאיות ומספק כ 12 מנות. זה מנות ראשונות יש 102 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 5g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שיני שום, גזר, ערמונים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 23%. מתכונים דומים: בצל מטוגן, ערמונים ובייקון, ערמונים מוקפצים, בצל ובייקון, ו כרישה מוקפצת.
הוראות
ממיסים את החמאה במחבת גדולה ועמוקה.
מוסיפים את הערמונים, מתבלים במלח ופלפל ומבשלים בחום גבוה בינוני, ללא הפרעה, עד להשחמה על הקרקעית, 4 דקות.
מחממים את שמן הזית במחבת.
מוסיפים את השום ואת האנשובי ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב, עד ריחני, על 4 דקות.
מוסיפים את היין ומבשלים על אש מתונה במשך 1 דקה. מערבבים את הכרישה והגזר, מוסיפים את המניה ומביאים לרתיחה. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד מכרז, על 15 דקות.
מערבבים את השמנת הכבדה לתוך כרישה ומתבלים עם מלח ופלפל. מקפלים את הערמונים, מעבירים לקערה גדולה ומגישים.
הפוך קדימה: המתכון יכול להיות מוכן מראש דרך צעד בקירור הערמונים כרישה בנפרד.