כרישה פירה תפוחי אדמה
כרישה מחית תפוחי אדמה היא ללא גלוטן מנה צדדית. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. אם יש לך אפיית תפוחי אדמה, חצי וחצי, מלח מתובל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: כרישה פירה תפוחי אדמה, כרישה ופירה שום, ו כרישה, פטריות ותימין פירה.
הוראות
הסר שורש, עלים חיצוניים קשים, וחולצות ירוקות כרישה.
חותכים כרישה חצי לאורכו; לשטוף ולנקז. Chop כרישה.
מבשלים שרי ו 1 כף חמאה בסיר גדול מעל חום בינוני גבוה עד חמאה נמסה; להוסיף כרישה, ו 5 דקות.
מוסיפים תפוחי אדמה, 4 כוסות מים, גרגרי מרק ושום. מביאים לרתיחה; להפחית את החום, ומבשלים 15 עד 20 דקות או עד תפוחי אדמה רכים.
שלב תערובת תפוחי אדמה, 1/4 כוס חמאה, חצי וחצי, ומלח בקערה גדולה; מחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה.