כרישה קורדון בלו
כרישה קורדון בלו עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 321 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך גבינה שוויצרית, קמח, שרי, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף קורדון בלו, תבשיל קורדון בלו, ו עוף קורדון בלו.
הוראות
הסר שורשים, עלים חיצוניים, ואת צמרות כרישה; להשאיר 6 אינץ ' של כל כרישה.
חותכים כל חצייה לשניים. קיטור, מכוסה, 8 דקות או עד מכרז. לעטוף כל כרישה חצי ב 1 חתיכת גבינה ו 1 חתיכת בשר חזיר.
מקום עטוף כרישה, צדי התפר למטה, בתבנית אפייה מרובעת 8 אינץ'.
מניחים קמח בסיר קטן; מוסיפים בהדרגה חלב, ערבוב עם מקצף עד מעורבב. מערבבים במרק. מביאים לרתיחה על חום בינוני; לבשל 6 דקות או עד עבה, ערבוב כל הזמן עם מקצף. הפחת חום; מערבבים בשרי, מלח ופלפל.
יוצקים רוטב מעל כרישה עטופה, ומפזרים פירורי לחם.
אופים ב 450 במשך 10 דקות או עד הזהב. מסדרים 2 כרישה עטופה על כל חצי מאפין אנגלית; רוטב כפית באופן שווה על כרישה.