כרישה תפוחי אדמה
כרישת תפוחי אדמה היא מוקרם ללא גלוטן וצמחוני מנה צדדית. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 261 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 11 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, שמנת, גבינה שוויצרית, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו כרישה תפוחי אדמה, כרישה תפוחי אדמה מוקרמים, ו כרישה ותפוחי אדמה מוקרמים (מתכונים דומים).
הוראות
גריז 2 ליטר צלחת גראטן או צלחת אפייה רדודה.
חלב חום, שום, מלח ופלפל כדי להרתיח במחבת 12 אינץ ' מעל חום בינוני נמוך; להוסיף תפוחי אדמה כרישה. קוק חשף כ -15 דקות, ערבוב לעתים קרובות, רק עד במכרז.
תערובת תפוחי אדמה כפית לתוך צלחת גראטן.
מערבבים שמנת חמוצה וחרדל; כפית על תערובת תפוחי אדמה.
אופים חשפו 20 עד 25 דקות או עד תוסס סביב קצה וחום זהוב על גבי.