קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

כרישה תפוחי אדמה מוקרמים

כרישה תפוחי אדמה מוקרמים
תפוחי אדמה כרישה מוקרם נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, gruyere, כדי 5 שבבי של gruyere, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרישה תפוחי אדמה, כרישה ותפוחי אדמה מוקרמים, ו שני תפוחי אדמה וכרישה מוקרמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 °F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר שורשים ועלים ירוקים כרישה. לשטוף ולייבש את החלק הלבן של הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
פצל כרישה בחצי אורך. ואז לחתוך לרוחב לדק עד בינוני חצי סהרונים ירח. קוביות שום.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
כרישה Sauté לאט בכף אחת של החמאה על חום נמוך בינוני במחבת nonstick עד רך אבל לא חום (כ 6-8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
להוסיף שום ו sauté לרגע יותר.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
6
מוסיפים קורטוב של יין ורמוט (או יין לבן) וטוגנים דקה יותר עד שרוב היין הלבן (ורמוט) התאדה. הכרישה צריכה להיות לחה, אבל לא שחייה ורמוט (יין לבן).
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ורמוטורמוט
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
7
הסר כרישה מחום, לכסות ולתת לשבת.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
8
לקלף ולפרוס תפוחי אדמה באופן שווה לפרוסות 1 / 8 אינץ'. לזרוק פרוסות במים קרים כפי שאתה חותך כך תפוחי האדמה לא הופכים חומים. (הערה: אני מקלפת וחותכת כל תפוח אדמה בנפרד במקום לקלף את כולם קודם כך שתפוחי האדמה המקולפים מבלים פחות זמן בישיבה בסביבה ואולי הופכים לחומים.)
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
9
מגררים גוש של gruyere כך שיש לך 1 כוס gruyere מגורד.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
10
מעט חמאה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
11
מסננים תפוחי אדמה דואגים לא לשבור אותם.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
12
להניח שכבה אחת של תפוחי אדמה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
13
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. ואז מפזרים בתערובת כרישה מוקפצת. ואז מפזרים עם כמה gruyere. לבסוף נקודה עם אחד או שניים חתיכות של חמאה (אופציונלי). חזור על רצף עד שכל תפוחי האדמה משמשים. השכבה האחרונה צריכה להיות רק שכבה של תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
GruyereGruyere
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
14
לאט לשפוך קרם על כל תפוחי אדמה בצלחת. לסיים עם כמה שבבי gruyere אשר ייתן צבע נחמד קצת קרום.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
GruyereGruyere
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
15
אופים כ 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. קרם צריך להתבשל ואולי אפילו בעדינות בועה, אבל זה לא צריך לרתוח (רותחים יגרום הקרם להפריד קרדל). זה נעשה כאשר יש לו חום זהוב נחמד לצבע כתום; תפוחי האדמה רכים אבל עדיין מחזיקים את הצורה שלהם; ואת הקרם התעבה מופחת מעט.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
16
בואו מגניב במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.