קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות30
מגזין

כרישה תפוחי אדמה מוקרמים

כרישה תפוחי אדמה מוקרמים
תפוחי אדמה כרישה מוקרם נטול גלוטן, מנה צדדית. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 45 גרם של שומן, וסך הכל 618 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. 16 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם שמנת כבדה, gruyere, כדי 5 שבבי של gruyere, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כרישה תפוחי אדמה, כרישה ותפוחי אדמה מוקרמים, ו שני תפוחי אדמה וכרישה מוקרמים (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 °F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר שורשים ועלים ירוקים כרישה. לשטוף ולייבש את החלק הלבן של הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
פצל כרישה בחצי אורך. ואז לחתוך לרוחב לדק עד בינוני חצי סהרונים ירח. קוביות שום.
מרכיבים שתצטרך
לחמניות סהר בקירורלחמניות סהר בקירור
שום גויה®שום גויה®
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
כרישה Sauté לאט בכף אחת של החמאה על חום נמוך בינוני במחבת nonstick עד רך אבל לא חום (כ 6-8 דקות).
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
דַק-דַק-
5
להוסיף שום ו sauté לרגע יותר.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
6
מוסיפים קורטוב של יין ורמוט (או יין לבן) וטוגנים דקה יותר עד שרוב היין הלבן (ורמוט) התאדה. הכרישה צריכה להיות לחה, אבל לא שחייה ורמוט (יין לבן).
מרכיבים שתצטרך
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
ורמוטורמוט
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
7
הסר כרישה מחום, לכסות ולתת לשבת.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
8
לקלף ולפרוס תפוחי אדמה באופן שווה לפרוסות 1 / 8 אינץ'. לזרוק פרוסות במים קרים כפי שאתה חותך כך תפוחי האדמה לא הופכים חומים. (הערה: אני מקלפת וחותכת כל תפוח אדמה בנפרד במקום לקלף את כולם קודם כך שתפוחי האדמה המקולפים מבלים פחות זמן בישיבה בסביבה ואולי הופכים לחומים.)
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
9
מגררים גוש של gruyere כך שיש לך 1 כוס gruyere מגורד.
מרכיבים שתצטרך
GruyereGruyere
10
מעט חמאה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
11
מסננים תפוחי אדמה דואגים לא לשבור אותם.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
12
להניח שכבה אחת של תפוחי אדמה בצלחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
13
מפזרים בנדיבות עם מלח ופלפל. ואז מפזרים בתערובת כרישה מוקפצת. ואז מפזרים עם כמה gruyere. לבסוף נקודה עם אחד או שניים חתיכות של חמאה (אופציונלי). חזור על רצף עד שכל תפוחי האדמה משמשים. השכבה האחרונה צריכה להיות רק שכבה של תפוחי אדמה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
GruyereGruyere
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
14
לאט לשפוך קרם על כל תפוחי אדמה בצלחת. לסיים עם כמה שבבי gruyere אשר ייתן צבע נחמד קצת קרום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
GruyereGruyere
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
15
אופים כ 1 1/4 עד 1 1/2 שעות. קרם צריך להתבשל ואולי אפילו בעדינות בועה, אבל זה לא צריך לרתוח (רותחים יגרום הקרם להפריד קרדל). זה נעשה כאשר יש לו חום זהוב נחמד לצבע כתום; תפוחי האדמה רכים אבל עדיין מחזיקים את הצורה שלהם; ואת הקרם התעבה מופחת מעט.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
3 מקלות בייגלה3 מקלות בייגלה
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
16
בואו מגניב במשך 15 עד 20 דקות לפני ההגשה.