כרשה משיית ומרק יין אדום
כרישה משיית ומרק יין אדום עשויים להיות בדיוק המרק שאתה מחפש. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 11 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. לכו לחנות ותביאו שמנת כבדה, מלח ופלפל, יין ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: משיי כרישה & מרק שורש סלרי, מרק קישואים משיי, ו מרק כרובית משיי.
הוראות
מסדרים את פרוסות הלחם על תבנית אפייה; מברשת עם השמן.
אופים עד פריך, 10 דקות. לשפשף עם השום וקרע לחתיכות 1 אינץ'.
מוסיף את הזעפרן וכל אבל 1/2 כוס הכרישה. מבשלים מעל חום מתון עד רך, 4 דקות.
להוסיף את 1/2 כוס יין אדום; להפחית מעל חום גבוה 2 כפות.
הוסף את המניה; ומבשל במשך 3 דקות. מערבבים את טוסטים ומבשלים 3 דקות.
עובד בקבוצות, מחית את המרק בבלנדר. החזר את המרק לסיר. מערבבים את השמנת ואת הנותרים 1 כף של יין אדום, העונה עם מלח ופלפל ולשמור חם.
במחבת nonstick, לחמם את 1/2 כף הנותרים של שמן.
הוסף את כרישה שמורות ומבשלים מעל חום מתון עד מרכך, 3 דקות. באמצעות מרית חסינת חום, טופס כרישה לארבעה סיבובים 2 אינץ'.
מפזרים 1 כף הגבינה על כל סיבוב. מבשלים מעל חום מתון עד מומס, כ 3 דקות.
להעביר את הסיבובים לצלחת ולתת מגניב עד קריספ.
מצקת את המרק לקערות, למעלה עם צ ' יפס כרישה ומגישים.