כתף חזיר מטוגנת ממולאת
צריך מנה עיקרית ללא חלב? כתף חזיר מטוגנת ממולאת יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 61 אוהדים. אם יש לך בשר חזיר צלוי כתף, פטרוזיליה, מניית בשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כתף חזיר מטוגנת, כתף חזיר מטוגנת, ו כתף חזיר מטוגנת.
הוראות
מערבבים יחד את החומרים המרינדה בקערה גדולה.
מוסיפים את צלי החזיר והופכים אותו למעייל אותו בכל רחבי עם המרינדה. להשרות במשך כמה שעות במקרר.
הסר מהמקרר 1 עד 2 שעות לפני הבישול כדי להתקרב לטמפרטורת החדר.
הסר בשר חזיר צלוי מן המרינדה, לטפוח יבש. ריזרב מרינדה.
שלב את חומרי המילוי עד לתערובת יש את העקביות של משחה.
דחוף את הצלי: פתח את צלי החזיר כדי לחשוף איפה העצם הייתה. למרוח את המילוי על פני השטח הזה. קשור את צלי החזיר כדי לסגור את המילוי. לשפשף את החזיר עם שמן זית.
לצרוב את הצלי בתנור או על סטובטופ: או למקם את החזיר במחבת צלייה גדולה לצרוב אותו בתנור מחומם מראש 218° במשך 30 דקות או עד פני השטח הוא חום זהוב, או לצרוב את הצלי מכל הצדדים במחבת ברזל יצוק גדול על חום גבוה בינוני על הסטובטופ.
להעביר את החזיר לסיר עבה תחתית עם כיסוי רק גדול מספיק כדי להכיל אותו. (השתמשנו 2 1/2 ליטר לה קרוסט.)
מסננים את השומן מהמחבת או מחבת הצורב, ולאחר מכן מסננים את המרינדה למחבת וחום, תוך ערבוב כדי deglaze את מיצי המחבת.
מרינדה ומניה לסיר עם חזיר, כיסוי ומבשלים:
יוצקים את המרינדה על החזיר ומוסיפים מספיק מניות לבוא אחד וחצי או שני שלישים של הדרך במעלה הצד של הבשר.
חום גבוה כדי להביא לרתיחה, להנמיך את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה, לכסות את הסיר ומבשלים במשך כשעה וחצי.
או אם כבר חיממת את התנור כדי לצרוב את הצלי, להביא לרתיחה ולאחר מכן לשים אותו בתנור 325°f במשך 1 1/2 שעות.
בשר לחיתוך הלוח, להפחית נוזלים לעשות רוטב:
להעביר את הבשר ללוח חיתוך. מסננים את הנוזל מן הסיר לסיר קטן, לתת להתיישב מספיק כדי לרפרף את השומן, ומבשלים עד הרוטב מופחת בחצי.
הסר את המיתרים מהבשר, לחתוך אותו או לחתוך אותו לפלחי, ולשרת עם הרוטב.
יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה
מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות עבור כתף חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec הקלאסי Alta Vista עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![Alta Vista קלאסי Malbec]()
Alta Vista קלאסי Malbec
המלבק הקלאסי של אלטה ויסטה מציג את האופי האמיתי של מגוון הענבים שלו. ניחוחות וטעמים טריים ואינטנסיביים של יין זה מספקים מבוא מצוין למאפיינים הטריים, פורוורד פרי ואיכות כוללת של יינות מארגנטינה. חלק מהיין מיושן באלון אמריקאי למשך 6 חודשים, לפני 3 חודשים נוספים בבקבוק.מציג ניחוחות אינטנסיביים של שזיף, דובדבן שחור ותבלינים אקזוטיים, עם הערות של קפה ווניל מחביות האלון. הטעמים על החיך טריים, עם מבנה טוב טאנינים רכים, והגימור מלא ומרוכז, עם הערות תבלינים.יין זה הוא די נגיש, כיף וקל לשתייה, מושלם עבור כל יום צריכת מזון רגוע, מזדמנים כמו כריכי פניני, פיצה ובשר בקר או אמפנדס חזיר.