קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

כתף חזיר מטוגנת ממולאת

כתף חזיר מטוגנת ממולאת
צריך מנה עיקרית ללא חלב? כתף חזיר מטוגנת ממולאת יכולה להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 325 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מתכון זה מ מתכונים פשוט יש 61 אוהדים. אם יש לך בשר חזיר צלוי כתף, פטרוזיליה, מניית בשר, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ כ 45 דקות. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: כתף חזיר מטוגנת, כתף חזיר מטוגנת, ו כתף חזיר מטוגנת.

הוראות

1
בשר חזיר במרינדה: 
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2
מערבבים יחד את החומרים המרינדה בקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
מוסיפים את צלי החזיר והופכים אותו למעייל אותו בכל רחבי עם המרינדה. להשרות במשך כמה שעות במקרר.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
4
הסר מהמקרר 1 עד 2 שעות לפני הבישול כדי להתקרב לטמפרטורת החדר.
5
הסר בשר חזיר צלוי מן המרינדה, לטפוח יבש. ריזרב מרינדה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
6
הפוך את המילוי: 
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
7
שלב את חומרי המילוי עד לתערובת יש את העקביות של משחה.
מרכיבים שתצטרך
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
8
דחוף את הצלי: פתח את צלי החזיר כדי לחשוף איפה העצם הייתה. למרוח את המילוי על פני השטח הזה. קשור את צלי החזיר כדי לסגור את המילוי. לשפשף את החזיר עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזירצלי חזיר
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
9
לצרוב את הצלי בתנור או על סטובטופ: או למקם את החזיר במחבת צלייה גדולה לצרוב אותו בתנור מחומם מראש 218° במשך 30 דקות או עד פני השטח הוא חום זהוב, או לצרוב את הצלי מכל הצדדים במחבת ברזל יצוק גדול על חום גבוה בינוני על הסטובטופ.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
להעביר את החזיר לסיר עבה תחתית עם כיסוי רק גדול מספיק כדי להכיל אותו. (השתמשנו 2 1/2 ליטר לה קרוסט.)
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
1
מסננים את השומן מהמחבת או מחבת הצורב, ולאחר מכן מסננים את המרינדה למחבת וחום, תוך ערבוב כדי deglaze את מיצי המחבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
2
מרינדה ומניה לסיר עם חזיר, כיסוי ומבשלים: 
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
יוצקים את המרינדה על החזיר ומוסיפים מספיק מניות לבוא אחד וחצי או שני שלישים של הדרך במעלה הצד של הבשר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
4
חום גבוה כדי להביא לרתיחה, להנמיך את החום כדי לשמור על רתיחה חשופה, לכסות את הסיר ומבשלים במשך כשעה וחצי.
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
או אם כבר חיממת את התנור כדי לצרוב את הצלי, להביא לרתיחה ולאחר מכן לשים אותו בתנור 325°f במשך 1 1/2 שעות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בשר לחיתוך הלוח, להפחית נוזלים לעשות רוטב: 
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
7
להעביר את הבשר ללוח חיתוך. מסננים את הנוזל מן הסיר לסיר קטן, לתת להתיישב מספיק כדי לרפרף את השומן, ומבשלים עד הרוטב מופחת בחצי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
הסר את המיתרים מהבשר, לחתוך אותו או לחתוך אותו לפלחי, ולשרת עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
9
מצוין מוגש עם פירה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים

יין מומלץ: Malbec, פינו נואר, סנג ' ובזה

מלבק, פינו נואר וסנג ' ובזה הם בחירות נהדרות עבור כתף חזיר. הגוף הקל של פינו נואר מצוין לחתכים רזים, לסנג ' ובזה בעל גוף בינוני משלימים רטבים בשרניים, תבשילים ומנות רב-מרכיבים אחרות, וזוגות מלבק טאני מלאים עם חתכים שומניים וברביקיו. Malbec הקלאסי Alta Vista עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
Alta Vista קלאסי Malbec
Alta Vista קלאסי Malbec
המלבק הקלאסי של אלטה ויסטה מציג את האופי האמיתי של מגוון הענבים שלו. ניחוחות וטעמים טריים ואינטנסיביים של יין זה מספקים מבוא מצוין למאפיינים הטריים, פורוורד פרי ואיכות כוללת של יינות מארגנטינה. חלק מהיין מיושן באלון אמריקאי למשך 6 חודשים, לפני 3 חודשים נוספים בבקבוק.מציג ניחוחות אינטנסיביים של שזיף, דובדבן שחור ותבלינים אקזוטיים, עם הערות של קפה ווניל מחביות האלון. הטעמים על החיך טריים, עם מבנה טוב טאנינים רכים, והגימור מלא ומרוכז, עם הערות תבלינים.יין זה הוא די נגיש, כיף וקל לשתייה, מושלם עבור כל יום צריכת מזון רגוע, מזדמנים כמו כריכי פניני, פיצה ובשר בקר או אמפנדס חזיר.