כתר צלוי עם רוטב שאור
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם נקניקיות, קרוטונים שאור, marjoram, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. נסו צלי כתר עם רוטב משמש, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
במחבת nonstick גדולה, לטגן את הנקניקיות עד השחמה, על 5 דקות.
מוסיפים את מרק פטריות בצל, מרק ירקות ומרק פטריות זהוב. מערבבים את הקורנית, מרג ' ורם, פטרוזיליה וקרוטונים. מתבלים במלח ופלפל.
הסר את הצלי מהתנור כ 45 דקות לפני שהוא נעשה. למלא את החלל עם רוטב שאור. החזירו את הצלי לתנור ובישלו במשך 45 הדקות הנותרות.
להעביר את צלי הכתר לצלחת ולהחליף את הנייר עם סלסולים נייר.
במחבת צלייה רדודה, לשלב את רוטב ווסטרשייר, תערובת מרינדה פלפל ירוק, ותערובת תיבול עשבי תיבול.
מניחים את צלי הכתר למחבת, עצם בסופו של דבר. לעטוף את העצם מסתיים בנייר אלומיניום כדי למנוע מהם בראונינג מהר מדי. באמצעות מברשת מאפה או כף, מעיל את כל משטח הבשר עם תערובת הרוטב.
להעביר את המחבת לתנור וצלי נחשף במשך 20 עד 25 דקות לקילו של בשר, על 2 1/2 עד 3 1/2 שעות.