קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 50 דק.
מנות12
ציון בריאות23
מגזין

כתר צלוי עם רוטב שאור

כתר צלוי עם רוטב שאור
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 3 שעות ו-50 דקות. אם יש לכם נקניקיות, קרוטונים שאור, marjoram, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תערובת תיבול אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת ספייס קרם ביסקוויטים כקינוח. עם כפית ציון של 80% המנה הזאת מעולה. נסו צלי כתר עם רוטב משמש, צלי כתר של חזיר, ו צלי כתר של חזיר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 325 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת nonstick גדולה, לטגן את הנקניקיות עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את מרק פטריות בצל, מרק ירקות ומרק פטריות זהוב. מערבבים את הקורנית, מרג ' ורם, פטרוזיליה וקרוטונים. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
משקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלבמשקה חלומות סויה (בטעם מקורי) או חלב
מרק פטריותמרק פטריות
קרוטוניםקרוטונים
מרז ' ורםמרז ' ורם
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
4
הסר את הצלי מהתנור כ 45 דקות לפני שהוא נעשה. למלא את החלל עם רוטב שאור. החזירו את הצלי לתנור ובישלו במשך 45 הדקות הנותרות.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
5
להעביר את צלי הכתר לצלחת ולהחליף את הנייר עם סלסולים נייר.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
1
במחבת צלייה רדודה, לשלב את רוטב ווסטרשייר, תערובת מרינדה פלפל ירוק, ותערובת תיבול עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
תערובת מרינדהתערובת מרינדה
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
2
מניחים את צלי הכתר למחבת, עצם בסופו של דבר. לעטוף את העצם מסתיים בנייר אלומיניום כדי למנוע מהם בראונינג מהר מדי. באמצעות מברשת מאפה או כף, מעיל את כל משטח הבשר עם תערובת הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
מברשת מאפהמברשת מאפה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
להעביר את המחבת לתנור וצלי נחשף במשך 20 עד 25 דקות לקילו של בשר, על 2 1/2 עד 3 1/2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות