קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות26
מגזין

כתר צלוי של חזיר עם נקניק מלית

כתר צלוי של חזיר עם נקניק מלית
בשר צלוי של חזיר עם מלית נקניק הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רסק תפוחים, מים, צלי כתר של חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלי בשר חזיר עם מילוי נקניק ערמוני, צלי בשר חזיר עם מילוי תפוחים, ו בשר חזיר צלוי עם מילוי חמוציות.

הוראות

1
שלב 1 כוס מים, רוטב ווסטרשייר, ורוטב זר; משטח מברשת של צלי עם תערובת מים.
מרכיבים שתצטרך
12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'12 עד 16 לחמניות סנדוויץ'
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2
מפזרים מלח ופלפל. נקניקיה בכף למרכז הצלי.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים1 קילו תפוחי אדמה קטנים של יוקון גולד, מקורצפים אך לא קלופים
3
מניחים חתיכה קטנה של רדיד אלומיניום על כל קצה העצם.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
4
צלי מקום, עצם בסופו של דבר, במחבת קלייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
5
יוצקים את תערובת המים הנותרים 2 כוסות מים על צלי. הכנס מדחום בשר, להיזהר לא לגעת עצם או שומן.
מרכיבים שתצטרך
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
6
אופים ב 375 במשך 15 דקות; להפחית את החום ל 325, ואופים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
7
הוסף תפוחי אדמה למחבת צלייה, ולהמשיך לאפות 1 שעה או עד רושמת מדחום בשר 17
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
8
הסר צלי ותפוחי אדמה למגש חם, הזמנת פאן נוזלי.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
בואו לצלות לעמוד 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.
10
Degrease פאן נוזלי; לשפוך לתוך סיר בינוני.
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
שלב קמח הנותרים 1/2 כוס מים, ערבוב עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
12
יוצקים תערובת קמח לתוך פאן נוזלי; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
מרכיבים שתצטרך
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
13
מגישים רוטב רסק תפוחים עם צלי.
מרכיבים שתצטרך
טעם מייפל לפי הטעםטעם מייפל לפי הטעם
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות