כתר צלוי של חזיר עם נקניק מלית
בשר צלוי של חזיר עם מלית נקניק הוא חלב חינם מנה עיקרית. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 618 קלוריות, 70 גרם חלבון ו 23 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %35 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם רסק תפוחים, מים, צלי כתר של חזיר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: צלי בשר חזיר עם מילוי נקניק ערמוני, צלי בשר חזיר עם מילוי תפוחים, ו בשר חזיר צלוי עם מילוי חמוציות.
הוראות
שלב 1 כוס מים, רוטב ווסטרשייר, ורוטב זר; משטח מברשת של צלי עם תערובת מים.
מפזרים מלח ופלפל. נקניקיה בכף למרכז הצלי.
מניחים חתיכה קטנה של רדיד אלומיניום על כל קצה העצם.
צלי מקום, עצם בסופו של דבר, במחבת קלייה רדודה.
יוצקים את תערובת המים הנותרים 2 כוסות מים על צלי. הכנס מדחום בשר, להיזהר לא לגעת עצם או שומן.
אופים ב 375 במשך 15 דקות; להפחית את החום ל 325, ואופים 1 שעה.
הוסף תפוחי אדמה למחבת צלייה, ולהמשיך לאפות 1 שעה או עד רושמת מדחום בשר 17
הסר צלי ותפוחי אדמה למגש חם, הזמנת פאן נוזלי.
בואו לצלות לעמוד 10 עד 15 דקות לפני חיתוך.
Degrease פאן נוזלי; לשפוך לתוך סיר בינוני.
שלב קמח הנותרים 1/2 כוס מים, ערבוב עד חלקה.
יוצקים תערובת קמח לתוך פאן נוזלי; לבשל, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מבעבע.
מגישים רוטב רסק תפוחים עם צלי.