לא יכול לפספס את רד סנאפר
Can't Miss Red Snapper היא מנה עיקרית ללא גלוטן ופסקטרית . , מתכון זה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. חלק אחד של המנה הזו מכיל כ -56 גרם חלבון , 33 גרם שומן , ובסך הכל 554 קלוריות . והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים. 12 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות . אם יש לכם רוטב ווסטרשייר, פרמזן, פלפל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 78% , וזה די טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כמו לא לפספס את הסנאפר האדום , האורז האדום של מיס דייזי וסנאפר אדום בגריל עם רוטב פלפל אדום קלוי .
הוראות
מחממים תנור ל-350 מעלות F.
מתבלים את הדג במלח ובפלפל.
מורחים את הבצל והפלפל בתבנית אפייה בגודל 13 על 9 אינץ' ומניחים את הדג מעל. מנקדים את הדג בחמאה.
מפזרים מעט רוטב ווסטרשייר.
אופים במשך 12 דקות, ואז מבסוטים דגים במיצי מחבת.
מפזרים על הדג פרמזן ולאחר מכן מניחים מתחת לפטם למשך כ-2 דקות או עד שהגבינה משחימה. להגשה, מורחים את הירקות על הדג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
רד סנאפר בתפריט? נסה להתאים עם פינו נואר, פינו גריג'יו וגרונר ולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות המתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג'יו או Grüner Veltliner, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים בעלי טעם חזק כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום קל, כמו פינו נואר. יין אחד שתוכלו לנסות הוא Marcassin Marcassin Vineyard Pinot Noir. יש לו 4.9 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-315 דולר.
![מרקסין מרקסין ויניארד פינו נואר]()
מרקסין מרקסין ויניארד פינו נואר