קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לא לאפות עוגת קרם אוכמניות

לא לאפות עוגת קרם אוכמניות
גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שמנת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת קרם אוכמניות-לא לאפות, עוגת קרם דובדבן או אוכמניות קלה (ללא אפייה), ו לא לאפות s ' mores עוגה.

הוראות

1
הפוך את הקרום: בקערה גדולה, לזרוק את פירורי קרקר גרהם, סוכר, ומלח יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)1/2 כוס מיץ לימון טרי (בערך 2 לימונים גדולים)
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם מרית לשלב. בשורה התחתונה ואת הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ ' באופן שווה עם התערובת ולחץ אותו עם האצבעות שלך כדי להביא את הקרום יחד. תירגע לפחות 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
בסיר גדול, לטאטא יחד את החלב, וניל (תרמיל וזרעים אם באמצעות שעועית וניל), וחצי הסוכר. תניח בצד. בקערה גדולה, לטאטא יחד חלמונים ומלח עד מואר. בקערה נפרדת, להקציף יחד הנותרים סוכר קורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את הביצים, לטאטא כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'גבינת שמנת קרה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
להקציף במשך שתי דקות, עד תערובת ביצה הוא חיוור ורך.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
מניחים את תערובת החלב על חום בינוני ומביאים אותו רק לרתיחה. כבה את החום, ו ממוזג את תערובת הביצה עם תערובת חלב חם בארבע תוספות, לטאטא כל הזמן כמו שאתה מוסיף את הנוזל החם לתערובת הביצה. להחזיר את התערובת לסיר ולהקציף כל הזמן על חום בינוני-נמוך עד שהוא מתחיל להתעבות ולרטוט. ברגע שהוא מתחיל לגמגם, להקציף שתי דקות נוספות, ולאחר מכן לכבות את החום ולהמשיך לטאטא כמו שאתה מוסיף את החמאה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
להקציף עד החמאה נמסה לחלוטין בשילוב, ואז לשפוך את הפודינג לתוך מגש הסדין מצופה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מורחים אותו באופן שווה כדי להתקרר, ולאחר מכן לכסות את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק. אפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
8
כאשר מוכן להרכיב, לטאטא את הפודינג עד שהוא הופך חלק וגמיש. באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל את הקרם מוקצף קר.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
9
מורחים שליש מהפודינג על החלק התחתון של הקרום, ואז למעלה עם שכבה של אוכמניות, ואז לחזור, הזמנת אוכמניות לקישוט. למעלה עם קצפת נוספת וגרגרים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)רול-אפ פירות (מומלץ: פרי לפי כף הרגל)
1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)1/2 כוס אגוזי פקאן קצוצים קלויים (שמור 1 כף לקישוט)
פיסטוקים קלויים ומלוחים קצוציםפיסטוקים קלויים ומלוחים קצוצים
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר