לא לאפות עוגת קרם אוכמניות
גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, שמנת, סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות מתכונים דומים: עוגת קרם אוכמניות-לא לאפות, עוגת קרם דובדבן או אוכמניות קלה (ללא אפייה), ו לא לאפות s ' mores עוגה.
הוראות
הפוך את הקרום: בקערה גדולה, לזרוק את פירורי קרקר גרהם, סוכר, ומלח יחד.
מוסיפים את החמאה ומערבבים עם מרית לשלב. בשורה התחתונה ואת הצדדים של צלחת פאי 9 אינץ ' באופן שווה עם התערובת ולחץ אותו עם האצבעות שלך כדי להביא את הקרום יחד. תירגע לפחות 20 דקות.
בסיר גדול, לטאטא יחד את החלב, וניל (תרמיל וזרעים אם באמצעות שעועית וניל), וחצי הסוכר. תניח בצד. בקערה גדולה, לטאטא יחד חלמונים ומלח עד מואר. בקערה נפרדת, להקציף יחד הנותרים סוכר קורנפלור, ולאחר מכן להוסיף את הביצים, לטאטא כל הזמן.
להקציף במשך שתי דקות, עד תערובת ביצה הוא חיוור ורך.
מניחים את תערובת החלב על חום בינוני ומביאים אותו רק לרתיחה. כבה את החום, ו ממוזג את תערובת הביצה עם תערובת חלב חם בארבע תוספות, לטאטא כל הזמן כמו שאתה מוסיף את הנוזל החם לתערובת הביצה. להחזיר את התערובת לסיר ולהקציף כל הזמן על חום בינוני-נמוך עד שהוא מתחיל להתעבות ולרטוט. ברגע שהוא מתחיל לגמגם, להקציף שתי דקות נוספות, ולאחר מכן לכבות את החום ולהמשיך לטאטא כמו שאתה מוסיף את החמאה.
להקציף עד החמאה נמסה לחלוטין בשילוב, ואז לשפוך את הפודינג לתוך מגש הסדין מצופה.
מורחים אותו באופן שווה כדי להתקרר, ולאחר מכן לכסות את פני השטח ישירות עם לעטוף פלסטיק. אפשר לו לבוא לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן להעביר מיכל אטום להכניס למקרר לפחות 2 שעות.
כאשר מוכן להרכיב, לטאטא את הפודינג עד שהוא הופך חלק וגמיש. באמצעות מרית גומי גדולה, לקפל את הקרם מוקצף קר.
מורחים שליש מהפודינג על החלק התחתון של הקרום, ואז למעלה עם שכבה של אוכמניות, ואז לחזור, הזמנת אוכמניות לקישוט. למעלה עם קצפת נוספת וגרגרים.