לא: קונכיות ג'מבו תרד וריקוטה
לא: קונכיות ג'מבו של תרד וריקוטה עשויות להיות מתכון טוב להרחבת קופסת מתכוני המנות העיקריות שלך. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד מהמנה הזו מכיל כ -30 גרם חלבון , 33 גרם שומן ובסך הכל 776 קלוריות . אם יש לכם מי פסטה, מוצרלה, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות . עם ציון ספונקולרי של 62% , המנה הזו מוצקה. קונכיות ג'מבו ממולאות תרד וריקוטה , קונכיות ג'מבו ממולאות גבינה ותרד וקונכיות ג'מבו עם אספרגוס, פרושוטו, גבינת ריקוטה ורוטב שלוש גבינות דומות מאוד למתכון הזה.
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה על אש גבוהה.
מוסיפים את הפסטה ומבשלים לפי הוראות היצרן.
מסננים ושומרים כ-3/4 כוס ממי הפסטה.
מחזירים את הסיר לכיריים על אש בינונית.
מוסיפים את הפסטה בסיר ומערבבים פנימה את גבינת הריקוטה והפטרוזיליה לאיחוד.
מוסיפים את מי הפסטה השמורים ואת הזיתים ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה פרמזן וזילוף גדול של שמן זית.
מעבירים לקערת הגשה או מגש ומגישים מיד עם קישוטים לבחירה.