לאכול במשך שמונה דולרים: מרק אפונה פיצול סלט כרוב פשוט
לאכול בשמונה דולרים: מרק אפונה פיצול סלט כרוב הפשוט נטול גלוטן,, ללא חלב וצמחוני מרק. מנה זו מכילה כ 20 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 448 קלוריות. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם בצל, ציר עוף, מיונז, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו לאכול במשך שמונה דולרים: מרק אפונה מקורר צהוב, שעועית פשוטה ומרק ירקות, ו מרק אטריות מיסו ירקות הקיץ הפשוט ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את שמן הזית בסיר המרק שלכם על אש בינונית ומוסיפים את הבצל והשום עם האורגנו, המלח והפלפל עד שהבצל שקוף, בין 10 ל-15 דקות.
מוסיפים את הגזר, תפוחי האדמה, 3/4 של אפונה לפצל, ואת המניה או מים. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים חשופים במשך 40 דקות. קצף דל שומן בזמן הבישול.
מוסיפים את האפונה המפוצלת הנותרת וממשיכים להתבשל עוד 40 דקות, או עד שכל האפונה רכה (אני בדרך כלל הולך 10 או אפילו 20 דקות יותר כדי לטפל באפונה העקשנית ביותר). מערבבים לעתים קרובות כדי לשמור על מוצקים מלהישרף בתחתית. טעם של מלח ופלפל ומגישים חם.
לטאטא את המיונז, חומץ תפוחים, מלח ופלפל יחד בקערה. לזרוק עם הכרוב. טעם לאיזון ולהוסיף יותר חומץ, מלח, או פלפל במידת הצורך.