לאכול בשמונה דולרים: קערת אורז עם סטייק צלע מיסו-במרינדה
לאכול בשמונה דולרים: קערת אורז עם סטייק מיסו-במרינדה הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מתכון זה מספק 2 מנות. עם 488 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 19 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום ולנטין. 129 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לך לחנות ותביא גזר, דבש, סטייק צלע, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זרעי הגפן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,תות קרמבל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות נסו סטייק צלע עם פונזו וחמאת מיסו, סטייק ווסאבי פלנק ותפוחי אדמה מזוגגים, ו סטייק צלע במרינדה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את מיסו, 1 כף מירין, חומץ יין אורז, 2 כפיות רוטב סויה, שום, שמן שומשום, וקורט של מלח בקערה קטנה שלא מגיבה. תכסה את הסטייק במרינדה, ותשתגע כדי לקבל את שני הצדדים. מכסים בחוזקה בניילון נצמד ושומרים במקרר לפחות 2 שעות ועד
הסר מהמקרר 30 דקות לפני הבישול.
חותכים את הגזר לקרשים באורך 3 אינץ 'ועובי רבע אינץ'.
מניחים אותם בקערה עם 2 כפיות שמן זרעי ענבים, 1 כפית מירין, 1 כפית רוטב סויה, ודבש, בתוספת קמצוץ של מלח. לזרוק לשלב, ואז להפיץ על גיליון אפייה מצופה קלף ואופים על החלק העליון של התנור שלך במשך 20 דקות, עד הגזר רך משחימים על הקרקעית.
מחממים מחבת ברזל יצוק על חום בינוני גבוה במשך 5 דקות.
יוצקים את 2 כפיות הנותרים שמן זרעי גפן ולהטות את המחבת להתפשט באופן שווה.
מניחים את הסטייק במחבת ומבשלים במשך 5-6 דקות, ולאחר מכן הופכים וממשיכים לבשל עד רושמים מדחום קריאה מיידית 54° כאשר מוכנסים למרכז עבור מדיום רייר, בערך 5 דקות יותר.
הסר את הסטייק לצלחת ואוהל באופן רופף עם נייר כסף.
מעבירים את הסטייק ללוח חיתוך וחותכים אותו לפרוסות ½ -ich עבות נגד התבואה.
Fil שתי קערות עם אורז ולסדר את קרשי הגזר על גבי כל קערה. מחסנית חצי פרוסות סטייק על גבי הגזר, וכפית כל מיץ שנאסף על הצלחת על גבי.
מפזרים זרעי שומשום, אם משתמשים.