לבבות פטל
לבבות פטל יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המתאבנים שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 134 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לכו לחנות ותרימו סוכר חום, חלמונים, קמח לא סופג, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן) ציון כף של 9%. נסו לבבות פטל עוגיות קצפת & גבינת שמנת פטל מטבל מרשמלו, לבבות עוגת פטל, ו לבבות פטל אדום לבנים (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים ביצים (ומים לכסות) בסיר בינוני. להביא מים לרתיחה, להסיר מן החום ולתת מגניב. לקלף ביצים ולהסיר חלמונים. הקש חלמונים דרך מסננת ולהניח בצד.
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות.
מוסיפים את הקמח, סוכר, חלמונים ביצה, חלמונים קשים ביצה, גרידת לימון, קינמון ומלח בקערת ערבוב.
מערבבים עם הידיים עד שהבצק מחזיק יחד וכל החומרים מעורבבים היטב. עוטפים את הבצק בניילון נצמד ומקררים לפחות 2 שעות.
מרדדים את הבצק בעובי 1/4 אינץ ' על משטח מקומח קלות. באמצעות 2 1/2-3 אינץ ' חותך עוגיות בצורת לב, לחתוך כמה שיותר לבבות ככל האפשר. לאסוף את שאריות הבצק, rerolll, וחותכים יותר לבבות. באמצעות חותך עוגיות בצורת לב קטן יותר, לגזור את המרכזים של מחצית העוגיות.
מחממים את התנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). קו אפיית גיליונות עם נייר קלף.
מורחים כל לב עם ציפוי דק של ריבת פטל. למעלה עם הלבבות עם מרכזי לגזור. חזור עד שכל הבצק כבר בשימוש.
מניחים את הלבבות 1 אינץ ' בנפרד על גיליונות אפייה מרופדת. מקציפים את 2 ביצים עם מים בקערה קטנה מברשת קלות על מסגרות העוגיות.
אופים את העוגיות רק עד חום זהוב בהיר, 12 עד 15 דקות. מגניב על מדפים תיל ולאחסן במקפיא או במיכל אטום עד מוכן לשרת.