קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות4
ציון בריאות33
מגזין

לבבי הופין ג'ון סטו

לבבי הופין ג'ון סטו
Hearty Hoppin' John Stew הוא מתכון דרומי שמגיש 4. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-19 גרם שומן. תמורת 1.74$ למנה, המתכון הזה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות. ערב השנה החדשה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אם יש לכם תערובת חום ואורז, פלפל, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Hoppin' John Stew, Hoppin' John Stew עם גריסי גבינת צ'דר לבנה, ו-Hoppin' John.

הוראות

1
מבשלים ומערבבים נקניק במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבשר עדיין מעט ורוד, כ-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מערבבים סלרי ובצל לנקניק; מבשלים ומערבבים עד שהבצל שקוף, כ-5 דקות נוספות. מערבבים שום ופלפל אדום לתערובת נקניקיות ומבשלים עד שהפלפל רך מעט, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מערבבים תערובת אורז חום ופראי, אפונה שחורת עיניים, עגבניות עם המיץ, ציר העוף ותבלין הקייג'ון לנקניק וירקות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים; מבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
(הוציאו כבד וצוואר)(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מסירים את הכיסוי, מעלים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהתבשיל מסמיך, כ-15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב

יין מומלץ: קברנה סוביניון, שבלי, Malbec

קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!