Hearty Hoppin' John Stew הוא מתכון דרומי שמגיש 4. מנה אחת מכילה 529 קלוריות, 25 גרם חלבון ו-19 גרם שומן. תמורת 1.74$ למנה, המתכון הזה מכסה 31% מהדרישות היומיות שלכם של ויטמינים ומינרלים. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-40 דקות. ערב השנה החדשה יהיה אפילו יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. זה עובד היטב כמנה עיקרית ידידותית לתקציב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא גלוטן וללא חלב. אם יש לכם תערובת חום ואורז, פלפל, בצל וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מובא אליך על ידי Allrecipes. בכל מקרה, החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 68%. הציון הזה מוצק. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם את Hoppin' John Stew, Hoppin' John Stew עם גריסי גבינת צ'דר לבנה, ו-Hoppin' John.
הוראות
1
מבשלים ומערבבים נקניק במחבת גדולה על אש בינונית עד שהבשר עדיין מעט ורוד, כ-8 דקות.
מערבבים תערובת אורז חום ופראי, אפונה שחורת עיניים, עגבניות עם המיץ, ציר העוף ותבלין הקייג'ון לנקניק וירקות. מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומכסים; מבשלים 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
(הוציאו כבד וצוואר)
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
אורז בר, שטוף היטב
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
גבינת זרלה מגוררת חלקית
1 כף סוכר אדום גס
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
4
מסירים את הכיסוי, מעלים את האש לבינונית-נמוכה ומבשלים עד שהתבשיל מסמיך, כ-15 דקות. מתבלים במלח ופלפל שחור גרוס.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קברנה סוביניון, שאבלי ומלבק הם הבחירות המובילות שלי לתבשיל. יינות אדומים בעלי גוף מלא כמו מלבק וקברנה סוביניון הם הליווי המושלם לתבשיל בקר. תבשיל דגים כנראה דורש יין לבן, כמו שאבלי. אתה יכול לנסות את מוסקטו ה-Bubbly Pink Barefoot. הסוקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ-15 דולר לבקבוק.
מוסקטו ורוד בועת יחפה
Moscato Bubbly Pink היחפה מתוק ועסיסי עם ניחוחות וטעמים נפיצים. מומלץ להגיש מצונן (36-40 מעלות פרנהייט), לבעבוע הזה יש ניחוחות וטעמים של יסמין ותפוז מנדרינה בתוספת פטל אדום, תות ורימון. תיהנו מהגימור הקרמי והעסיסי!