לבה חמה
לבה חמה יכולה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 892 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קורנפלור, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מרק חם וחמוץ, סלט עוף חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).
הוראות
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שני מחבתות קאפקייקס בגודל רגיל עם 24 ספינות קאפקייקס.
בקערה גדולה, לנפות את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח יחד. תניח את הקערה בצד.
בקערה מיקסר לעמוד חשמלי מצויד מצורף משוט, להוסיף את החלב, שמן צמחי, 1 כוס מים קרים, אננס, תמצית וניל וביצים. מקציפים את החומרים הרטובים יחד במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מוסיפים את התערובת היבשה לתוך הקערה בשלוש תוספות, מגרדים את הצדדים לאחר כל תוספת מעורבב.
יוצקים חצי מרוטב הסוכר החום המקורר לתוך קערת המיקסר.
מערבבים על מהירות נמוכה עד בינונית עד שכל החומרים מעורבבים יחד; הבלילה תיראה חלקה.
מלא כל אוניית cupcake שלושה רבעים מלאים עם הבלילה.
אופים על המדף המרכזי לתוצאות הטובות ביותר.
אופים עד קיסם יוצא נקי, 25 עד 32 דקות. מגניב לגמרי. העוגות יהיו זהובות.
כדי להרכיב: לתקוע חור במרכז כל עוגה, למלא עם מילוי אננס. כפור מקורר, קאפקייקס מלא עם ציפוי טריאקי חמאה. סיימי את העוגות עם החזיר הקלוי המקורמל.
בסיר בינוני, מוסיפים את הסוכר החום, החלב והחמאה.
חום על בינוני עד חום גבוה עד בועות התערובת והופך עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף מתכת, 10 עד 15 דקות.
הסר מהחום ויוצקים לתוך קערה חסינת חום.
מערבבים 1/2 כוס מים קרים ואת עמילן תירס בקערה קטנה עם מזלג. מחית את האננס, סוכר חום ותערובת המים בבלנדר. מביאים את התערובת לרתיחה בסיר בינוני מעל בינוני לחום גבוה. מערבבים עם כף עץ עד התערובת יורדת לסירופ עבה.
הסר מן החום ויוצקים לתוך קערה. לקרר את המילוי במקרר. כאשר מגניב, לשפוך את המילוי לתוך בקבוק רוטב לסחוט.
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את החמאה במהירות בינונית עד חלקה. לגרד את הצדדים.
מוסיפים את חלמוני הביצה אחד בכל פעם לחמאה, ערבוב בין כל תוספת.
ערבוב על מהירות נמוכה, להוסיף את אבקת הסוכר לקערה 1 כוס בכל פעם, עד הסוכר משולב באופן מלא. לגרד את הצדדים שוב.
מוסיף את רוטב טריאקי, חצי רוטב סוכר חום וניל לתערובת, להכות על בינוני נמוך, 2 דקות.
בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים עד שהסוכר והחמאה נמסים יחד.
מוסיפים את החזיר הקלוי ומערבבים עד שכל הבשר מצופה בתערובת.
יוצקים על נייר שעווה, וקריר.