קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות24
ציון בריאות2
מגזין

לבה חמה

לבה חמה
לבה חמה יכולה להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 7 גר' של חלבון, 28 גרם של שומן, וסך הכל 892 קלוריות. והוא יספק כ 24 מנות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו סוכר חום, קורנפלור, אבקת סוכר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו מרק חם וחמוץ, סלט עוף חם, ו רוטב הפאדג'החם הטוב ביותר (מתכונים דומים).

הוראות

1
עבור הקאפקייקס: מחממים את התנור ל 350 מעלות F. קו שני מחבתות קאפקייקס בגודל רגיל עם 24 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
ספינות מאפינסספינות מאפינס
תנורתנור
2
בקערה גדולה, לנפות את הקמח, סוכר, אבקת אפייה ומלח יחד. תניח את הקערה בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בקערה מיקסר לעמוד חשמלי מצויד מצורף משוט, להוסיף את החלב, שמן צמחי, 1 כוס מים קרים, אננס, תמצית וניל וביצים. מקציפים את החומרים הרטובים יחד במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תמצית ונילתמצית וניל
שמן צמחישמן צמחי
אננסאננס
מיםמים
ביצהביצה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
4
מוסיפים את התערובת היבשה לתוך הקערה בשלוש תוספות, מגרדים את הצדדים לאחר כל תוספת מעורבב.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
יוצקים חצי מרוטב הסוכר החום המקורר לתוך קערת המיקסר.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
קערהקערה
6
מערבבים על מהירות נמוכה עד בינונית עד שכל החומרים מעורבבים יחד; הבלילה תיראה חלקה.
7
מלא כל אוניית cupcake שלושה רבעים מלאים עם הבלילה.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
8
אופים על המדף המרכזי לתוצאות הטובות ביותר.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
9
אופים עד קיסם יוצא נקי, 25 עד 32 דקות. מגניב לגמרי. העוגות יהיו זהובות.
מרכיבים שתצטרך
קאפקייקסקאפקייקס
ציוד שתשתמש בו
קיסמיםקיסמים
תנורתנור
10
כדי להרכיב: לתקוע חור במרכז כל עוגה, למלא עם מילוי אננס. כפור מקורר, קאפקייקס מלא עם ציפוי טריאקי חמאה. סיימי את העוגות עם החזיר הקלוי המקורמל.
מרכיבים שתצטרך
אננסאננס
קאפקייקסקאפקייקס
ציפויציפוי
11
בסיר בינוני, מוסיפים את הסוכר החום, החלב והחמאה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
חלבחלב
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
12
חום על בינוני עד חום גבוה עד בועות התערובת והופך עבה מספיק כדי המעיל האחורי של כף מתכת, 10 עד 15 דקות.
13
הסר מהחום ויוצקים לתוך קערה חסינת חום.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
14
בואו מגניב.
15
מערבבים 1/2 כוס מים קרים ואת עמילן תירס בקערה קטנה עם מזלג. מחית את האננס, סוכר חום ותערובת המים בבלנדר. מביאים את התערובת לרתיחה בסיר בינוני מעל בינוני לחום גבוה. מערבבים עם כף עץ עד התערובת יורדת לסירופ עבה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
עמילן תירסעמילן תירס
אננסאננס
סירופסירופ
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
כף עץכף עץ
מחבת רוטבמחבת רוטב
בלנדרבלנדר
קערהקערה
16
הסר מן החום ויוצקים לתוך קערה. לקרר את המילוי במקרר. כאשר מגניב, לשפוך את המילוי לתוך בקבוק רוטב לסחוט.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
17
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי מצויד מצורף ההנעה, לנצח את החמאה במהירות בינונית עד חלקה. לגרד את הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
קערהקערה
18
מוסיפים את חלמוני הביצה אחד בכל פעם לחמאה, ערבוב בין כל תוספת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
חמאהחמאה
19
ערבוב על מהירות נמוכה, להוסיף את אבקת הסוכר לקערה 1 כוס בכל פעם, עד הסוכר משולב באופן מלא. לגרד את הצדדים שוב.
מרכיבים שתצטרך
אבקת סוכראבקת סוכר
סוכרסוכר
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
20
מוסיף את רוטב טריאקי, חצי רוטב סוכר חום וניל לתערובת, להכות על בינוני נמוך, 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב טריאקירוטב טריאקי
סוכר חוםסוכר חום
ונילוניל
רוטברוטב
21
בסיר קטן, להמיס את החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
22
מוסיפים את הסוכר החום ומערבבים עד שהסוכר והחמאה נמסים יחד.
מרכיבים שתצטרך
סוכר חוםסוכר חום
חמאהחמאה
סוכרסוכר
23
מוסיפים את החזיר הקלוי ומערבבים עד שכל הבשר מצופה בתערובת.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
24
יוצקים על נייר שעווה, וקריר.
ציוד שתשתמש בו
נייר שעווהנייר שעווה

מרכיבים

2קרום: פירורי קרקר גרהם2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2 כפות ועוד 2 כפיות חמאה קרה, מחולקות2קרום: פירורי קרקר גרהםשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץשוקולד חצי מתוק או שוקולד לא ממותק, קצוץ24קצת קישואים קצוציםרוטב סוכר חום, מתכון מעלרוטב סוכר חום, מתכון מעל2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי1גבינת פרמזן מגוררתצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי1בצל צהוב בינוני, קצוץקמח עוגהקמח עוגה2קרום: פירורי קרקר גרהםאפונה קפואהאפונה קפואה3חלמוניםחלמונים4(חלקית &)(חלקית &)1אוראו ממולאים כפוליםתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות3/4 כוס עוגיות אוראו קצוצות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרפוריד אננס קפואפוריד אננס קפוא4731 לב מפאלדי טרי אם אפשראננס קפואאננס קפוא2בצל צהוב בינוני, קצוץ1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת227פלפל האבנרוחזיר צלוי, קצוץחזיר צלוי, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה591 לב מפאלדי טרי אם אפשרחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מחזה עוף או ירכיים ללא עור וללא עצמות, חתוכים לקוביות בגודל 1.5 ס"מ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדרחמאה ללא מלח, טמפרטורת החדר2קרום: פירורי קרקר גרהםתמצית וניל טהורתמצית וניל טהור3551 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים1 1/2 כפיות תבלינים מעורבים