לביבות ברנדה עם עגבניות צלויות בתנור ורוטב פלפל פיקילו
לביבות ברנדה עם עגבניות צלויות בתנור ורוטב פלפל פיקילו עשויות להיות רק המנה העיקרית אותה אתם מחפשים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1740 קלוריות, 97 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 58% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמנת כבדה, כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 57 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לביבות קישואים עם רוטב טבילה פלפל אדום קלוי, עוף פריך עם רוטב פלפל פיקילו, ו סקוואב חמאה עם רוטב פלפל פיקילו.
הוראות
1
בקערה גדולה מכסים את הבקלה המיובשת במים קרים ומניחים להשרות במקרר למשך 12 עד 48 שעות (תלוי במליחות בקלה) מחליפים את המים לעיתים קרובות. הביאו סיר מים בינוני לרתיחה.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתובלים, את השמנת שנותרה ומעבדים עד לאיחוד בלבד. עם מנוע פועל להוסיף את השמן. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. להרכיב: מצקת חלק מרוטב העגבניות (ראה להלן) לקערה רדודה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי