קושימומחה
מוכן ב1 ש, 57 דק.
מנות4
ציון בריאות53
מגזין

לביבות ברנדה עם עגבניות צלויות בתנור ורוטב פלפל פיקילו

לביבות ברנדה עם עגבניות צלויות בתנור ורוטב פלפל פיקילו
לביבות ברנדה עם עגבניות צלויות בתנור ורוטב פלפל פיקילו עשויות להיות רק המנה העיקרית אותה אתם מחפשים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1740 קלוריות, 97 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 58% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמנת כבדה, כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 57 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לביבות קישואים עם רוטב טבילה פלפל אדום קלוי, עוף פריך עם רוטב פלפל פיקילו, ו סקוואב חמאה עם רוטב פלפל פיקילו.

הוראות

1
בקערה גדולה מכסים את הבקלה המיובשת במים קרים ומניחים להשרות במקרר למשך 12 עד 48 שעות (תלוי במליחות בקלה) מחליפים את המים לעיתים קרובות. הביאו סיר מים בינוני לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוציאים את בקלה המלח ממי ההשריה ומניחים במים המבעבעים. מבשלים 8 עד10 דקות, מניחים להתקרר בנוזל למשך 10 עד 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלחבקלה מלח
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
3
מוציאים מנוזל הציד, מסירים עצמות וקוצצים גס.
4
מחממים 2 כפות משמן הזית במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
5
מוסיפים את השום ואת שאלוט למחבת ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
מוציאים את השום והשאלוט לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
7
מניחים שמנת בסיר קטן ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
8
מניחים את בקלה עלומה וקצוצה במעבד מזון, מוסיפים תערובת שאלוט-שום ומחצית מהקרם החם ומעבדים לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
9
מוסיפים את תפוחי האדמה המתובלים, את השמנת שנותרה ומעבדים עד לאיחוד בלבד. עם מנוע פועל להוסיף את השמן. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. להרכיב: מצקת חלק מרוטב העגבניות (ראה להלן) לקערה רדודה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מצקתמצקת
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
10
מניחים מעל 3 מהלביבות (ראו למטה) ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
11
מחממים שמן בסיר בינוני עד 360 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
12
מניחים כף רוטב גדושה של ברנדה בקמח. מצפים ומניחים בביצה, ואז בפירורי לחם. מטגנים פריטר עד שהציפוי חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
13
מחממים תנור ל 375 מעלות פ. משפשפים עגבניות עם 2 כפות שמן, מניחים בתבנית אפייה וצולים עד לריכוך, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
14
מחממים את השמן הנותר בסיר בינוני, מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
15
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
16
מוסיפים את מרק הצדפות, העגבניות והמיצים והפלפלים שלהם. מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
1-1/2 כוס מרק עוף1-1/2 כוס מרק עוף
17
מניחים במעבד מזון או משתמשים במיקסר בר ומחית עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
18
מוסיפים את הריסה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. סיים עם עשבי תיבול.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
HarissaHarissa
שבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלישבבי עץ מושרים (מקיט, היקורי או אלמון), אופציונלי