לביבות ברנדה עם עגבניות צלויות בתנור ורוטב פלפל פיקילו
לביבות ברנדה עם עגבניות צלויות בתנור ורוטב פלפל פיקילו עשויות להיות רק המנה העיקרית אותה אתם מחפשים. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1740 קלוריות, 97 גרם חלבון, ו 74 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 58% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. ו 1 היה אומר שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, שמנת כבדה, כוסברה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר פסקטריאן דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 57 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: לביבות קישואים עם רוטב טבילה פלפל אדום קלוי, עוף פריך עם רוטב פלפל פיקילו, ו סקוואב חמאה עם רוטב פלפל פיקילו.
הוראות
1
בקערה גדולה מכסים את הבקלה המיובשת במים קרים ומניחים להשרות במקרר למשך 12 עד 48 שעות (תלוי במליחות בקלה) מחליפים את המים לעיתים קרובות. הביאו סיר מים בינוני לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוציאים את בקלה המלח ממי ההשריה ומניחים במים המבעבעים. מבשלים 8 עד10 דקות, מניחים להתקרר בנוזל למשך 10 עד 15 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
בקלה מלח
1 כוס גריסי פנינה לבנים
3
מוציאים מנוזל הציד, מסירים עצמות וקוצצים גס.
4
מחממים 2 כפות משמן הזית במחבת מטגנת בינונית על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים את תפוחי האדמה המתובלים, את השמנת שנותרה ומעבדים עד לאיחוד בלבד. עם מנוע פועל להוסיף את השמן. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. להרכיב: מצקת חלק מרוטב העגבניות (ראה להלן) לקערה רדודה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
דַק-
ציוד שתשתמש בו
מצקת
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מניחים מעל 3 מהלביבות (ראו למטה) ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
11
מחממים שמן בסיר בינוני עד 360 מעלות צלזיוס.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
12
מניחים כף רוטב גדושה של ברנדה בקמח. מצפים ומניחים בביצה, ואז בפירורי לחם. מטגנים פריטר עד שהציפוי חום זהוב קלות.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
13
מחממים תנור ל 375 מעלות פ. משפשפים עגבניות עם 2 כפות שמן, מניחים בתבנית אפייה וצולים עד לריכוך, בערך 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
1-1/2 ליטר גלידת עוגיות ושמנת, רכה
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
מחממים את השמן הנותר בסיר בינוני, מוסיפים את שאלוט ומבשלים עד רך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
דַק-
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
15
מוסיפים את היין ומבשלים עד להפחתה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
16
מוסיפים את מרק הצדפות, העגבניות והמיצים והפלפלים שלהם. מביאים לרתיחה ומבשלים 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
נתחי פילה חזה עוף פרוסים דק ללא עור וללא עצמות (בערך)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
17
מניחים במעבד מזון או משתמשים במיקסר בר ומחית עד לקבלת תערובת חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרח
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
18
מוסיפים את הריסה ומתבלים במלח ופלפל לפי הטעם. סיים עם עשבי תיבול.