קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות32
ציון בריאות14
מגזין

לביבות סלרי-שורש ותפוחי אדמה

לביבות סלרי-שורש ותפוחי אדמה

הוראות

1
שורש סלרי גס באח לתוך קערה באמצעות החורים ברוחב 1/3 אינץ ' של פומפיה תיבת.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
לקלף תפוחי אדמה באח גס לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
3
מוסיפים מיץ לימון וזורקים. בצלים מגורדים גס לתוך אותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
4
העברה למגבת, ולאחר מכן לאסוף את הפינות כדי ליצור שק לסובב בחוזקה לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
להחזיר תפוחי אדמה ובצל כדי לנקות קערה ומערבבים שורש סלרי, קמח, ביצים, מלח, פלפל, זרעי סלרי עד בשילוב היטב.
6
מחממים שמן 1/3 אינץ 'במחבת nonstick 12 אינץ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מלא מידה 1/4 כוס (לא ארוז היטב) עם תערובת לביבה בזהירות כפית אותו למחבת, ואז לשטח עד 3 אינץ ' בקוטר עם מרית מחוררת. טופס 3 לביבות יותר במחבת, ואז מטגנים עד תת הם זהב עמוק, 1 1/2 עד 3 דקות. הפוך באמצעות 2 מריות ומטגנים עד זהב עמוק בכל רחבי, 1 1/2 עד 3 דקות יותר. (אם לביבות חומות מהר מדי, חום נמוך עד בינוני.)
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
CeleriacCeleriac
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו2 שקיות סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
סוכריות מצילות חייםסוכריות מצילות חיים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
7
להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה. להתחמם בשכבה 1 על מתלה מתכת להגדיר במחבת אפייה רדודה בתנור. לעשות יותר לביבות באותו אופן. השתמש מתלה שני ומחבת אפייה כדי לשמור על אצוות האחרונות חמות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
8
הערת טבחים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
1
Latkes can be fried 1 hour ahead.