קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות32
ציון בריאות14
מגזין

לביבות סלרי-שורש ותפוחי אדמה

לביבות סלרי-שורש ותפוחי אדמה

הוראות

1
שורש סלרי גס באח לתוך קערה באמצעות החורים ברוחב 1/3 אינץ ' של פומפיה תיבת.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
לקלף תפוחי אדמה באח גס לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים מיץ לימון וזורקים. בצלים מגורדים גס לתוך אותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
העברה למגבת, ולאחר מכן לאסוף את הפינות כדי ליצור שק לסובב בחוזקה לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
להחזיר תפוחי אדמה ובצל כדי לנקות קערה ומערבבים שורש סלרי, קמח, ביצים, מלח, פלפל, זרעי סלרי עד בשילוב היטב.
6
מחממים שמן 1/3 אינץ 'במחבת nonstick 12 אינץ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מלא מידה 1/4 כוס (לא ארוז היטב) עם תערובת לביבה בזהירות כפית אותו למחבת, ואז לשטח עד 3 אינץ ' בקוטר עם מרית מחוררת. טופס 3 לביבות יותר במחבת, ואז מטגנים עד תת הם זהב עמוק, 1 1/2 עד 3 דקות. הפוך באמצעות 2 מריות ומטגנים עד זהב עמוק בכל רחבי, 1 1/2 עד 3 דקות יותר. (אם לביבות חומות מהר מדי, חום נמוך עד בינוני.)
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
CeleriacCeleriac
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה. להתחמם בשכבה 1 על מתלה מתכת להגדיר במחבת אפייה רדודה בתנור. לעשות יותר לביבות באותו אופן. השתמש מתלה שני ומחבת אפייה כדי לשמור על אצוות האחרונות חמות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הערת טבחים
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
1
Latkes can be fried 1 hour ahead.