קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות32
ציון בריאות14
מגזין

לביבות סלרי-שורש ותפוחי אדמה

לביבות סלרי-שורש ותפוחי אדמה

הוראות

1
שורש סלרי גס באח לתוך קערה באמצעות החורים ברוחב 1/3 אינץ ' של פומפיה תיבת.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
לקלף תפוחי אדמה באח גס לתוך קערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
CeleriacCeleriac
ציוד שתשתמש בו
פומפיה תיבתפומפיה תיבת
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
3
מוסיפים מיץ לימון וזורקים. בצלים מגורדים גס לתוך אותה קערה.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
העברה למגבת, ולאחר מכן לאסוף את הפינות כדי ליצור שק לסובב בחוזקה לסחוט כמה שיותר נוזל ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
להחזיר תפוחי אדמה ובצל כדי לנקות קערה ומערבבים שורש סלרי, קמח, ביצים, מלח, פלפל, זרעי סלרי עד בשילוב היטב.
6
מחממים שמן 1/3 אינץ 'במחבת nonstick 12 אינץ' על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן. מלא מידה 1/4 כוס (לא ארוז היטב) עם תערובת לביבה בזהירות כפית אותו למחבת, ואז לשטח עד 3 אינץ ' בקוטר עם מרית מחוררת. טופס 3 לביבות יותר במחבת, ואז מטגנים עד תת הם זהב עמוק, 1 1/2 עד 3 דקות. הפוך באמצעות 2 מריות ומטגנים עד זהב עמוק בכל רחבי, 1 1/2 עד 3 דקות יותר. (אם לביבות חומות מהר מדי, חום נמוך עד בינוני.)
מרכיבים שתצטרך
זרעי סלריזרעי סלרי
CeleriacCeleriac
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
7
להעביר מגבות נייר כדי לנקז בקצרה. להתחמם בשכבה 1 על מתלה מתכת להגדיר במחבת אפייה רדודה בתנור. לעשות יותר לביבות באותו אופן. השתמש מתלה שני ומחבת אפייה כדי לשמור על אצוות האחרונות חמות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
הערת טבחים
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
1
Latkes can be fried 1 hour ahead.