קושירגיל
מוכן ב35 דק.
מנות6
ציון בריאות5
מגזין

לביבות תפו"א קייג'ון

לביבות תפו
לביבות תפוחי אדמה קייג'ון דורש כ 35 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 67 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 2g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל יהודי. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. לכו לחנות ותביאו תבלינים, תפוחי אדמה, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. . זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, 30 כולו, וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה.

הוראות

1
מניחים את תפוחי האדמה במטלית, וסוחטים אותם כדי להסיר לחות רבה ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
2
מערבבים את תפוחי האדמה, בצל, בצל ירוק, ביצים, קמח, ו Cajun תיבול יחד בקערה עד בשילוב ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות1/2 פחית (3 Oz) רסק עגבניות
ג'ינג'ר שלם, מרוסקג'ינג'ר שלם, מרוסק
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מחממים את השמן במחבת גדולה וכבדה מעל חום בינוני עד שהוא מנצנץ (שמן צריך להיות על 1/3 אינץ ' עמוק). זרוק על 2 כפות של תערובת תפוחי אדמה לכל פטי לתוך השמן החם, ולשטח את תפוחי האדמה כדי להפוך את הקציצות 1/4 עד 1/2 אינץ ' עבה. חום את הקציצות בשמן החם עד זהוב פריך בתחתית, על 5 דקות, ואז להעיף ולבשל בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מסננים את הלביבות על מגבות נייר, ומגישים חם.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®