קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות5
ציון בריאות6
מגזין

לביבות תפוחי אדמה אפויות

לביבות תפוחי אדמה אפויות
המתכון ניתן להכין לביבות תפוחי אדמה אפויות בסביבות 20 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 320 קלוריות. מתכון צמחוני ללא חלב ולקטו אובו מגיש 5 . אם יש לכם ביצים, מלח, תפוחי אדמה אפויים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל יהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 43%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לביבות בטטה אפויות, לביבות תפוחי אדמה אפויות ללא שומן, ו לביבות בטטה אפויות ושמנת חמוצה ג'ינג'ית.

הוראות

1
יוצקים לקערה תפוחי אדמה, בצל, שום, מלח, גרגירי פלפל טחונים, קמח וביצים בהתאמה. מקפלים את התערובת יחד עם מרית גומי עד שהמרכיבים מצופים היטב בביצה ושום, מלח ופלפל מעורבבים באופן שווה לאורך כל הדרך. לשבור כל נתחי תפוחי אדמה גדולים.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שום גויה®שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים שמן בטיגון עמוק או במחבת גדולה ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצרים בצק לטקה לכדורים בגודל בייסבול ומשטחים לסיבובים בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
4
עובדים בקבוצות, מניחים לביבות בשמן חם ומבשלים עד שהקצוות חומים עשירים, 3 עד 5 דקות. הופכים לביבות בעזרת כף מחוררת ומבשלים עד שהם פריכים וזהובים, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®