לביבות תפוחי אדמה אפויות
המתכון ניתן להכין לביבות תפוחי אדמה אפויות בסביבות 20 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 320 קלוריות. מתכון צמחוני ללא חלב ולקטו אובו מגיש 5 . אם יש לכם ביצים, מלח, תפוחי אדמה אפויים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל יהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 43%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לביבות בטטה אפויות, לביבות תפוחי אדמה אפויות ללא שומן, ו לביבות בטטה אפויות ושמנת חמוצה ג'ינג'ית.
הוראות
יוצקים לקערה תפוחי אדמה, בצל, שום, מלח, גרגירי פלפל טחונים, קמח וביצים בהתאמה. מקפלים את התערובת יחד עם מרית גומי עד שהמרכיבים מצופים היטב בביצה ושום, מלח ופלפל מעורבבים באופן שווה לאורך כל הדרך. לשבור כל נתחי תפוחי אדמה גדולים.
מחממים שמן בטיגון עמוק או במחבת גדולה ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
יוצרים בצק לטקה לכדורים בגודל בייסבול ומשטחים לסיבובים בעובי 1 אינץ'.
עובדים בקבוצות, מניחים לביבות בשמן חם ומבשלים עד שהקצוות חומים עשירים, 3 עד 5 דקות. הופכים לביבות בעזרת כף מחוררת ומבשלים עד שהם פריכים וזהובים, 2 עד 3 דקות נוספות.
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר להתקררות.