קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות5
ציון בריאות6
מגזין

לביבות תפוחי אדמה אפויות

לביבות תפוחי אדמה אפויות
המתכון ניתן להכין לביבות תפוחי אדמה אפויות בסביבות 20 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 320 קלוריות. מתכון צמחוני ללא חלב ולקטו אובו מגיש 5 . אם יש לכם ביצים, מלח, תפוחי אדמה אפויים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל יהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 43%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לביבות בטטה אפויות, לביבות תפוחי אדמה אפויות ללא שומן, ו לביבות בטטה אפויות ושמנת חמוצה ג'ינג'ית.

הוראות

1
יוצקים לקערה תפוחי אדמה, בצל, שום, מלח, גרגירי פלפל טחונים, קמח וביצים בהתאמה. מקפלים את התערובת יחד עם מרית גומי עד שהמרכיבים מצופים היטב בביצה ושום, מלח ופלפל מעורבבים באופן שווה לאורך כל הדרך. לשבור כל נתחי תפוחי אדמה גדולים.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים שמן בטיגון עמוק או במחבת גדולה ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
יוצרים בצק לטקה לכדורים בגודל בייסבול ומשטחים לסיבובים בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
4
עובדים בקבוצות, מניחים לביבות בשמן חם ומבשלים עד שהקצוות חומים עשירים, 3 עד 5 דקות. הופכים לביבות בעזרת כף מחוררת ומבשלים עד שהם פריכים וזהובים, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים