קושירגיל
מוכן ב20 דק.
מנות5
ציון בריאות6
מגזין

לביבות תפוחי אדמה אפויות

לביבות תפוחי אדמה אפויות
המתכון ניתן להכין לביבות תפוחי אדמה אפויות בסביבות 20 דקות. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 6 גרם חלבון, 19 גרם שומן, ובסך הכל 320 קלוריות. מתכון צמחוני ללא חלב ולקטו אובו מגיש 5 . אם יש לכם ביצים, מלח, תפוחי אדמה אפויים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זה הוא זול למדי מתכון לחובבי אוכל יהודי. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חנוכה. זה עובד טוב כמו הר ד ' אובר. זה מובא לך על ידי כולםמתכונים. עם כפית ציון 43%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לביבות בטטה אפויות, לביבות תפוחי אדמה אפויות ללא שומן, ו לביבות בטטה אפויות ושמנת חמוצה ג'ינג'ית.

הוראות

1
יוצקים לקערה תפוחי אדמה, בצל, שום, מלח, גרגירי פלפל טחונים, קמח וביצים בהתאמה. מקפלים את התערובת יחד עם מרית גומי עד שהמרכיבים מצופים היטב בביצה ושום, מלח ופלפל מעורבבים באופן שווה לאורך כל הדרך. לשבור כל נתחי תפוחי אדמה גדולים.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 תפוז, גרידה1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
לוראן מטבח מקצועי®לוראן מטבח מקצועי®
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
מחממים שמן בטיגון עמוק או במחבת גדולה ל 375 מעלות צלזיוס (190 מעלות צלזיוס).
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)1/4 כוס קשיו נא (לא חובה)
3
יוצרים בצק לטקה לכדורים בגודל בייסבול ומשטחים לסיבובים בעובי 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
4
עובדים בקבוצות, מניחים לביבות בשמן חם ומבשלים עד שהקצוות חומים עשירים, 3 עד 5 דקות. הופכים לביבות בעזרת כף מחוררת ומבשלים עד שהם פריכים וזהובים, 2 עד 3 דקות נוספות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
5
מעבירים לצלחת מרופדת במגבת נייר להתקררות.
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק