לביבות תפוחי אדמה דלעת
מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. גשו לסופר וקנו את כל המטרה קמח, פלפל, דלעת, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכון זה אופייני למטבח היהודי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. נסו לביבות תפוחי אדמה פריך (פנקייק תפוחי אדמה), לביבות תפוחי אדמה, ו לביבות תפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
מעבירים תפוחי אדמה לקערה גדולה מרופדת במגבת מטבח נקייה וסוחטים בעדינות יבש. מילואים תפוחי אדמה השריית נוזל.
הגדר נוזל שמור בצד במשך 10 דקות כדי לאפשר עמילן לשקוע לתחתית. בזהירות לשפוך נוזל מקערה, שמירה על עמילן, ולהשליך.
להעביר תפוחי אדמה בחזרה קערה עם עמילן.
מוסיפים בצל ודלעת. מערבבים ביצים, קמח, מלח ופלפל.
קו מעוטר תבנית אפייה עם מגבות נייר; להפריש. במחבת 12 אינץ 'עם תחתית כבדה, מחממים 1/4 אינץ' של שמן צמחי. כפית 1/2 כוס תערובת תפוחי אדמה לכל פנקייק למחבת, עובד בקבוצות ודואג לא קהל המחבת.
מטגנים משני הצדדים עד חום זהוב, 4 עד 6 דקות.
מעבירים לתבנית אפייה מוכנה לניקוז; מעבירים לתנור כדי להתחמם. חזור על התהליך עם תערובת תפוחי אדמה נותרת.
מגישים חם עם רוטב תפוחים מייפל וניל.