לבישול איטי עוף שום לימון
זמן הכנת המתכון כ 3 שעות ו -30 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, פלפל טחון, פטרוזיליה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו לבישול איטי עוף שום לימון, עוף שום לימון לבישול איטי, ו לימון שום בישול איטי עוף - 3 נקודות (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה, מערבבים את האורגנו, המלח והפלפל. לשפשף את התערובת לתוך עוף. ממיסים את החמאה במחבת על אש בינונית. עוף חום בחמאה במשך 3 עד 5 דקות בכל צד.
באותו מחבת, לערבב את המים, מיץ לימון, שום, ו bouillon. מביאים את התערובת לרתיחה.
יוצקים מעל העוף בבישול האיטי.
כיסוי, ומבשלים על גבוה במשך 3 שעות, או נמוך במשך 6 שעות.
מוסיפים את הפטרוזיליה לבישול האיטי 15 עד 30 דקות לפני סוף זמן הבישול.