קושימומחה
מוכן ב9 שעות, 35 דק.
מנות6
ציון בריאות31
מגזין

לבישול איטי צלעות קצרות ומתוקות

לבישול איטי צלעות קצרות ומתוקות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבישול איטי מתוק צלעות קצרות חמצמץ. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 969 קלוריות, 33 גרם חלבון ו 83 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 9 שעות ו-35 דקות. אם יש לכם שימורי משמש, שום, סוכר חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. למתכון הזה מבטי קרוקר יש 1 מעריצים. נסו Slow-Cooker BBQ צלעות קצרות, צלעות קצרות בישול איטי, ו צלעות קצרות בישול איטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
הוסף צלעות, בקבוצות במידת הצורך; לבשל 6 עד 8 דקות, מפנה מדי פעם, עד חום מכל הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
3
תרסיס 4-5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ1.5 ק"ג ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות בגודל 5 ס"מ
4
מניחים בצל בתנור. למעלה עם צלעות. כיסוי; לבשל על חום נמוך הגדרת 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)
5
בסיר 2 ליטר, לבשל מרכיבים הנותרים על אש נמוכה 15 עד 20 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד הרוטב התעבה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
6
מסננים עודפי נוזל מכיריים.
7
יוצקים רוטב על צלעות. הגדל את הגדרת החום לגובה. לכסות; לבשל על 1 שעה ארוכה יותר או עד הבשר מתחיל להפריד בין העצמות.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
(מקיט, היקורי או אלמון)(מקיט, היקורי או אלמון)