לבנדר-אננס Granita
לבנדר-אננס Granita דורש כ 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 63 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם יש לכם עלים לבנדר, מיץ אננס, סוכרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : תות שדה ולבנדר גרניטה, פטל ואננס גרניטה, ו אננס ומנגו Granita.
הוראות
שלב את 4 החומרים הראשונים בסיר בינוני. מביאים לרתיחה, ערבוב מדי פעם; להסיר מהחום.
מסננים את תערובת הלבנדר דרך מסננת בסדר מעל קערה, להשליך את מוצקים.
יוצקים תערובת לתוך צלחת אפייה 13 x 9 אינץ'. לכסות ולהקפיא במשך 8 שעות או עד המשרד.
הסר את תערובת הלבנדר מן המקפיא, לגרד תערובת שלמה עם מזלג עד רכות.
מקשטים עם פרחי לבנדר, אם תרצה.