זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. לך לחנות ותביא פלפל, שמן זית כתית מעולה, מיונז, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו מבשלים את הספר: Patatas Bravas, לבשל את הספר: טורקיה בסגנון קטלאנית, ו לבשל את הספר: תפוחי אדמה Girarrosto בסגנון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 450° F.
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
2
שים את תפוחי האדמה בסיר גדול ולהוסיף מים קרים מספיק כדי לכסות על ידי אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 אונקיות רוסטביף פרוס במעדנייה, חתוך לרצועות
3
מוסיפים 4 כפות מלח ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום מעט ומבשלים במשך כ 20 דקות, או עד רק מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
4
מסננים את תפוחי האדמה ומניחים בצד להתקרר. כאשר מגניב, לחתוך את תפוחי האדמה לתוך טריזים או, אם באמצעות תפוחי אדמה fingerling, לחתוך אותם חצי לאורכו.
מרכיבים שתצטרך
קורנישונים מתוקים, להגשה
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
5
בינתיים, בסיר גדול, לחמם את שמן זית כתית נוספת על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
בזיליקום קרוע או קצוץ (10 עד 12 עלים)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
6
מוסיפים את הבצלים ומבשלים כ -10 דקות, או עד שהם מתרככים אבל לא צבעו.
מרכיבים שתצטרך
20 פרוסות זוקיני דקות
7
מוסיפים את השום ומבשלים בעדינות במשך 6 עד 8 דקות, או עד השום רך וריחני. מערבבים בשתי paprikas, כמון, ואת קאיין. מתבלים לפי הטעם עם פלפל.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
1 תפוז, גרידה
8 (U-12) שרימפס
¼ כפית אורגנו
8
שים את העגבניות ואת המיץ שלהם בקערה, ושימוש בידיים שלך, למחוץ את העגבניות מעט.
מרכיבים שתצטרך
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
9
מוסיפים את העגבניות, המיץ שלהם, ואת החומץ לסיר ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים כ -20 דקות, או עד שהרוטב מחומם דרך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
טקילה באיכות טובה (מומלץ: 100 אחוז אגבה)
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
10
תן לרוטב העגבניות להתקרר קצת ולאחר מכן, עובד בקבוצות, מחית אותו בבלנדר עד חלקה. כמו אצווה אחת הוא מחית, להעביר אותו לקערה או מיכל עם מכסה הדוק הולם. השתמש ברוטב עגבניות מיד או לקרר עד 3 ימים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
11
בקערה גדולה, לזרוק את תפוחי אדמה מקורר עם כוס 1 של שמן זית העונה כדי לטעום עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
12
מורחים את תפוחי האדמה והשמן במחבת אפייה רדודה וצולים במשך 12 עד 15 דקות, או עד תפוחי האדמה משחימים יפה בצד אחד. סובב את המחבת והפוך את תפוחי האדמה. צלוי במשך 8 עד 10 דקות יותר, או עד השחמה ופריך בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
13
כפית כמות ליברלית של רוטב עגבניות מקורר במרכז כל אחד 4 צלחות הגשה. תלוש את תפוחי האדמה על גבי הרוטב ומקשט עם מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
14
מגישים עם איולי בצד.
מרכיבים שתצטרך
איולי
15
בינתיים, מחממים את התנור ל 250° F ומייפים תבנית אפייה עם מספר שכבות של מגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
1/3 כוס Crisco® שמן צמחי טהור
16
ברצלונה איולי
מרכיבים שתצטרך
איולי
17
- עושה על 1 1/4 כוסות -
18
בסיר קטן, לשלב את שיני שום ו 1/2 כוס שמן זית ולהביא לרתיחה מעל חום בינוני. מבשלים 5 עד 7 דקות, או עד השום הוא רך ודבש זהב. צפה בשום בזהירות, כך שהוא לא לבשל יתר על המידה. הרם את שיני השום מן השמן עם כפית מחוררת ולהניח בצד על מגבות נייר כדי להתקרר. זרוק את השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 תפוז, גרידה
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
19
במעבד מזון מצויד בלהב המתכת, מחית את שיני השום, מיונז, מיץ לימון, ואת כף הנותרים של שמן זית עד חלקה. טעם, מתבלים במלח ופלפל, ודופק לערבב.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
בתוספת עוד כדי לשחרר את הרוטב החיובי והסמיך
1 שאלוט, מגורר או טחון
1 מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
20
לגרד את איולי לתוך מיכל אחסון lidded ו צמרמורת עד 3 ימים.