קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

לבשל את הספר: Sablés שוקולד

לבשל את הספר: Sablés שוקולד
לבשל את הספר: שוקולד Sablés עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח לעוגה, מלח, קריסטל סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ענני שוקולד, לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, ו מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בחלק העליון של דוד כפול או בקערה מעל מים רותחים, להמיס את השוקולד. כאשר שוקולד הוא כמעט נמס, להסיר מן החום ומערבבים עד חלקה. להפריש מגניב; לחזור דוד כפול רק לזמן קצר אם שוקולד מתחיל להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
במערבל מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה במהירות בינונית עד חלקה וחיוורת.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את הסוכר; להמשיך להכות, גירוד למטה בצד קערה לעתים קרובות, עד התערובת היא חלקה לחלוטין, 3 עד 5 דקות בסך הכל. הכה בביצה ווניל עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
יוצקים שוקולד נמס; מערבבים במהירות בינונית נמוכה רק עד מעורבב, גירוד למטה בצד קערה מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בקערה אחרת, עם מזלג, מערבבים יחד את קמח העוגה, קמח תפוחי אדמה, אבקת קקאו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
קמח תפוחי אדמהקמח תפוחי אדמה
קמח עוגהקמח עוגה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
הוסף לתערובת השוקולד; מערבבים במהירות נמוכה עד רק מעורבב. נסה לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
7
שים את קערת הבצק במקרר; צמרמורת במשך 10 עד 20 דקות—עד המשרד מספיק כדי להתמודד אבל לא נוקשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות. ביד, לחץ על הבצק לתוך יומן באורך 15 אינץ 'וקוטר 2 1/2 אינץ'. (אם הבצק דביק מדי, לעטוף רופף בגיליון של ניילון לעטוף ליצור רול.)
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מורחים את הסוכר בדולח על מגש אפייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
10
מניחים את היומן (עם עטיפת פלסטיק הוסרה) בסוכר; רול כדי evely מעיל כל המשטחים למעט הקצוות. לעטוף היטב בניילון נצמד; לצנן עד המשרד, לפחות 4 שעות או עד 3 ימים. בול עץ יכול גם להיות קפוא.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
מיקום 2 מדפים באמצע התנור; מחממים ל 177°. יש מוכן 2 יריעות עוגיות בשורה עם נייר קלף או מחצלות אפייה Silpat nonstick.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
12
הסר בצק מהמקרר; תן לשבת במשך כ 10 דקות, עד חם מספיק כדי לחתוך באופן שווה. באמצעות סכין שף דק להב, לחתוך יומן לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
13
העברת פרוסות ליריעות עוגיות מוכנות, משאיר שטח 1 אינץ ' בין כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירותגליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
אופים 10 עד 12 דקות, עד צמרות הם משעממים. מגניב על מדפים תיל. ניתן לאחסן במיכל אטום עד שבוע אחד.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®