לבשל את הספר: Sablés שוקולד
לבשל את הספר: שוקולד Sablés עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח לעוגה, מלח, קריסטל סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ענני שוקולד, לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, ו מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי (מתכונים דומים).
הוראות
בחלק העליון של דוד כפול או בקערה מעל מים רותחים, להמיס את השוקולד. כאשר שוקולד הוא כמעט נמס, להסיר מן החום ומערבבים עד חלקה. להפריש מגניב; לחזור דוד כפול רק לזמן קצר אם שוקולד מתחיל להגדיר.
במערבל מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה במהירות בינונית עד חלקה וחיוורת.
מוסיפים את הסוכר; להמשיך להכות, גירוד למטה בצד קערה לעתים קרובות, עד התערובת היא חלקה לחלוטין, 3 עד 5 דקות בסך הכל. הכה בביצה ווניל עד מעורבב.
יוצקים שוקולד נמס; מערבבים במהירות בינונית נמוכה רק עד מעורבב, גירוד למטה בצד קערה מספר פעמים.
בקערה אחרת, עם מזלג, מערבבים יחד את קמח העוגה, קמח תפוחי אדמה, אבקת קקאו ומלח.
הוסף לתערובת השוקולד; מערבבים במהירות נמוכה עד רק מעורבב. נסה לא לערבב.
שים את קערת הבצק במקרר; צמרמורת במשך 10 עד 20 דקות—עד המשרד מספיק כדי להתמודד אבל לא נוקשה מדי.
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות. ביד, לחץ על הבצק לתוך יומן באורך 15 אינץ 'וקוטר 2 1/2 אינץ'. (אם הבצק דביק מדי, לעטוף רופף בגיליון של ניילון לעטוף ליצור רול.)
מורחים את הסוכר בדולח על מגש אפייה.
מניחים את היומן (עם עטיפת פלסטיק הוסרה) בסוכר; רול כדי evely מעיל כל המשטחים למעט הקצוות. לעטוף היטב בניילון נצמד; לצנן עד המשרד, לפחות 4 שעות או עד 3 ימים. בול עץ יכול גם להיות קפוא.
מיקום 2 מדפים באמצע התנור; מחממים ל 177°. יש מוכן 2 יריעות עוגיות בשורה עם נייר קלף או מחצלות אפייה Silpat nonstick.
הסר בצק מהמקרר; תן לשבת במשך כ 10 דקות, עד חם מספיק כדי לחתוך באופן שווה. באמצעות סכין שף דק להב, לחתוך יומן לפרוסות 1/4 אינץ'.
העברת פרוסות ליריעות עוגיות מוכנות, משאיר שטח 1 אינץ ' בין כל אחד.
אופים 10 עד 12 דקות, עד צמרות הם משעממים. מגניב על מדפים תיל. ניתן לאחסן במיכל אטום עד שבוע אחד.