קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

לבשל את הספר: Sablés שוקולד

לבשל את הספר: Sablés שוקולד
לבשל את הספר: שוקולד Sablés עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 60 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 142 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 11 גרם שומן. גשו לסופר וקנו קמח לעוגה, מלח, קריסטל סוכר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: ענני שוקולד, לבשל את הספר: מוס שוקולד הטוב ביותר, ו מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי (מתכונים דומים).

הוראות

1
בחלק העליון של דוד כפול או בקערה מעל מים רותחים, להמיס את השוקולד. כאשר שוקולד הוא כמעט נמס, להסיר מן החום ומערבבים עד חלקה. להפריש מגניב; לחזור דוד כפול רק לזמן קצר אם שוקולד מתחיל להגדיר.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
במערבל מצויד מצורף ההנעה, להכות את החמאה במהירות בינונית עד חלקה וחיוורת.
מרכיבים שתצטרך
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים את הסוכר; להמשיך להכות, גירוד למטה בצד קערה לעתים קרובות, עד התערובת היא חלקה לחלוטין, 3 עד 5 דקות בסך הכל. הכה בביצה ווניל עד מעורבב.
מרכיבים שתצטרך
דבש הדריםדבש הדרים
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם2 כפות לימון סחוט טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
4
יוצקים שוקולד נמס; מערבבים במהירות בינונית נמוכה רק עד מעורבב, גירוד למטה בצד קערה מספר פעמים.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
5
בקערה אחרת, עם מזלג, מערבבים יחד את קמח העוגה, קמח תפוחי אדמה, אבקת קקאו ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי1 כף צבע מאכל מקטיפה אדומה (כגון Lorann Professional Kitchen®) אמולסיית מאפיית קטיפה אדומה) או לפי הרצוי
קמח תפוחי אדמהקמח תפוחי אדמה
קמח עוגהקמח עוגה
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
6
הוסף לתערובת השוקולד; מערבבים במהירות נמוכה עד רק מעורבב. נסה לא לערבב.
מרכיבים שתצטרך
זילוף בצורת לבזילוף בצורת לב
7
שים את קערת הבצק במקרר; צמרמורת במשך 10 עד 20 דקות—עד המשרד מספיק כדי להתמודד אבל לא נוקשה מדי.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
8
מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות. ביד, לחץ על הבצק לתוך יומן באורך 15 אינץ 'וקוטר 2 1/2 אינץ'. (אם הבצק דביק מדי, לעטוף רופף בגיליון של ניילון לעטוף ליצור רול.)
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
9
מורחים את הסוכר בדולח על מגש אפייה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
ציוד שתשתמש בו
2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים2 תפוזים בינוניים, פרוסים וחצויים
10
מניחים את היומן (עם עטיפת פלסטיק הוסרה) בסוכר; רול כדי evely מעיל כל המשטחים למעט הקצוות. לעטוף היטב בניילון נצמד; לצנן עד המשרד, לפחות 4 שעות או עד 3 ימים. בול עץ יכול גם להיות קפוא.
מרכיבים שתצטרך
ליקוריץ צהוב וירוקליקוריץ צהוב וירוק
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
ציוד שתשתמש בו
כגון גבינות לטאקוכגון גבינות לטאקו
11
מיקום 2 מדפים באמצע התנור; מחממים ל 177°. יש מוכן 2 יריעות עוגיות בשורה עם נייר קלף או מחצלות אפייה Silpat nonstick.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג1 1/4 כוסות Pillsbury® Creamy Supreme® וניל פרוסטינג
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
12
הסר בצק מהמקרר; תן לשבת במשך כ 10 דקות, עד חם מספיק כדי לחתוך באופן שווה. באמצעות סכין שף דק להב, לחתוך יומן לפרוסות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)פולי וניל, מפוצלים לאורך (או 1 1/2 כפיות תמצית וניל)
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
13
העברת פרוסות ליריעות עוגיות מוכנות, משאיר שטח 1 אינץ ' בין כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים1 1/2 כוסות JIF® Extra Crunchy חמאת בוטנים
ציוד שתשתמש בו
ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®ציפוי וניל של Pillsbury® Creamy Supreme®
14
אופים 10 עד 12 דקות, עד צמרות הם משעממים. מגניב על מדפים תיל. ניתן לאחסן במיכל אטום עד שבוע אחד.
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן