קושימומחה
מוכן ב1 ש, 25 דק.
מנות16
ציון בריאות1
סוגי מאכליםקינוח
מגזין

עוגת לימון פאונד קליפורניה

עוגת לימון פאונד קליפורניה
עוגת לימון קליפורניה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הקינוחים שלך. מתאים ל-16 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -5 גרם חלבון , 11 גרם שומן ובסך הכל 392 קלוריות . תמורת 45 סנט למנה , מתכון זה מכסה 6% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. גשו לסופר וקנו תמצית לימון, סוכר, ביצים ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, והייתי אומר שהוא פגע במקום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-25 דקות . הוא מובא אליך על ידי Taste of Home. בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 16% . הציון הזה לא כל כך סופר. עוגת פאונד לימון עם זיגוג דבש לימון , עוגת פאונד לימון עם ציפוי לימון חריף ועוגת פאונד לימון עם זיגוג דבש לימון דומות מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
בקערה גדולה מקציפים את החמאה, הקצרה והסוכר עד לקבלת תערובת בהירה ותפוחה, כ-5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצי-חצי קרםחצי-חצי קרם
סוכר קונדיטורים, אפרסקים טריים, פטל שחור ונענע, לא חובהסוכר קונדיטורים, אפרסקים טריים, פטל שחור ונענע, לא חובה
1/4 כוס בתוספת 1-1/2 כפיות חלב מלא1/4 כוס בתוספת 1-1/2 כפיות חלב מלא
פפרוני, לא חובהפפרוני, לא חובה
ציוד שתשתמש בו
חצי-חצי קרםחצי-חצי קרם
2
מוסיפים ביצים, אחת בכל פעם, וטורפים היטב לאחר כל הוספה. מערבבים פנימה קליפת לימון ותמצית.
מרכיבים שתצטרך
הדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדוםהדבק או צבע מאכל נוזלי-ירוק, צהוב, כחול ואדום
קפה מבושל חזק וחםקפה מבושל חזק וחם
עבור קרום כפול (9 אינץ'עבור קרום כפול (9 אינץ'
3
מערבבים את הקמח, המלח ואבקת האפייה; מוסיפים בהדרגה לתערובת המוקרמת לסירוגין עם חלב. מקציפים רק עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר חום בהיר ארוז (7.75 אונקיות)1 כוס סוכר חום בהיר ארוז (7.75 אונקיות)
2 כפות סוכריות לוהטות או 1/4 כפית קינמון טחון2 כפות סוכריות לוהטות או 1/4 כפית קינמון טחון
42 (1 אינץ') חתיכות ליקריץ אדום מחרוזת42 (1 אינץ') חתיכות ליקריץ אדום מחרוזת
סוכריות לוהטות אדומות או 1/4 כפית קינמון טחוןסוכריות לוהטות אדומות או 1/4 כפית קינמון טחון
4
יוצקים לתוך 10 אינץ' משומן. מחבת צינור מחורצים.
ציוד שתשתמש בו
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
5
אופים ב-350 מעלות למשך 70 דקות או עד שקיסם הננעץ ליד המרכז יוצא נקי. מצננים 10 דקות לפני שמוציאים מהתבנית לרשת לצינון מלא.
ציוד שתשתמש בו
צבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחורצבע מאכל משחת אדום, כחול, חום ושחור
טוויסט ליקריץ מתפרקטוויסט ליקריץ מתפרק
1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות1 מקל (או ½ כוס) חמאה ללא מלח, חתוכה לקוביות
1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן1 קילו לינגוויני יבש, מבושל ומרוקן
6
בקערה קטנה, מערבבים את מרכיבי הציפוי; מקציפים עד לקבלת מרקם חלק.
מרכיבים שתצטרך
פונדנט מגולגל לבן וחום כהה מוכן לשימושפונדנט מגולגל לבן וחום כהה מוכן לשימוש
ציוד שתשתמש בו
חצי-חצי קרםחצי-חצי קרם
7
מורחים מעל העוגה.
מרכיבים שתצטרך
דראג'י פנינהדראג'י פנינה

יין מומלץ: קרם שרי, יציאה, יין פורט, Moscato Dasti

קרם שרי, פורט ויין פורט הם אפשרויות נהדרות לעוגת פאונד. כלל שילוב יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים היטב עם מוסקטו ד'אסטי, קינוחים אגוזים עם שמנת שרי וקינוחי קרמל או שוקולד משתלבים היטב עם פורט. ה-NV Solera Cream Shery עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
NV Solera Cream Shery
NV Solera Cream Shery
ל-Solera Cream Shery יש גוון ענבר מבריק ונחושת עמוק. עם ניחוחות חמאה ופקאן, ניחוחות האגוזים המלוחים המתוקים והתבלינים החומים נושאים מבטא קרמלי מורכב. כניסה מתוקה מובילה לחך מעוגל, שופע, בעל גוף בינוני עם סיומת ארוכה ומלאת טעם.