קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש

לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש
לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 1049 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מקלות קינמון, מים, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: חזיר ג'ינג' ר חימר עם תאנים ושומר כבוש, מבשלים את הספר: גאלט של אפרסקים ועגבניות לבנים, ו מבשלים את הספר: דייקון כבוש, גזר ומלפפון.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרירה יותר או כיור המטבח הנקי ללא דופי, יוצרים אמבט חומצה אסקורבית אנטי-גרעינית על ידי המסת טבליות ויטמין C הכתושות במים הקרים.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
תוסיף את הקרח.
מרכיבים שתצטרך
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. עבודה בקבוצות של 2 אפרסקים בכל פעם, blanch את הפרי במים רותחים במשך 30 שניות כדי לשחרר את העורות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
אפרסק או נקטרינה, פרוסיםאפרסק או נקטרינה, פרוסים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
לגרוף את האפרסקים מחוץ למים ולצלול אותם לתוך מי קרח מוכן. חזור עם האפרסקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
ניקוז. בעזרת סכין קיצוץ קטנה, קליפה, בור וחצי מהאפרסקים, מחזירים אותם לאמבטיית הקרח תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
6
להביא את החומץ, הסוכר, זנגביל, קינמון, allspice, וציפורן לרתיחה בסיר שאינו מגיב גדול, ערבוב לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מוסיפים את האפרסקים סחוטים, חוזרים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
8
מקררים: מצקת לתוך קערות או צנצנות. מגניב, לכסות, ומקרר עד 3 שבועות.יכול: השתמש בשיטת המים הרותחים. מצקת לתוך צנצנות שימורים נקי, חם ליטר, מכסה את האפרסקים על ידי 1/2 אינץ ' עם נוזל. השאר 1/2 אינץ ' של headspace בין החלק העליון של הנוזל והמכסה. בורג מכסים על הצנצנות באופן זמני. בעדינות לסובב כל צנצנת לשחרר בועות אוויר לכודים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
9
הסר את המכסים ולהוסיף סירופ, במידת הצורך, כדי להשיג headspace הנכון. נגב את החישוקים נקיים; מרכזים על צנצנות בורג על להקות צנצנת. תהליך במשך 20 דקות. כבה את החום, הסר את מכסה הפחית, ותן לצנצנות לנוח במים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
10
הסר צנצנות ולהניח בצד במשך 24 שעות. בדוק חותמות, ולאחר מכן לאחסן במקום קריר, חשוך עד 1 שנה.