קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות11
מגזין

לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש

לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש
לבשל את הספר: אפרסקים ג'ינג'ר כבוש נטול גלוטן, וטבעוני מנה צדדית. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 2 גרם של שומן, וסך הכל 1049 קלוריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך מקלות קינמון, מים, אפרסקים ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: חזיר ג'ינג' ר חימר עם תאנים ושומר כבוש, מבשלים את הספר: גאלט של אפרסקים ועגבניות לבנים, ו מבשלים את הספר: דייקון כבוש, גזר ומלפפון.

הוראות

1
בקערה גדולה, קרירה יותר או כיור המטבח הנקי ללא דופי, יוצרים אמבט חומצה אסקורבית אנטי-גרעינית על ידי המסת טבליות ויטמין C הכתושות במים הקרים.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
תוסיף את הקרח.
מרכיבים שתצטרך
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
3
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה. עבודה בקבוצות של 2 אפרסקים בכל פעם, blanch את הפרי במים רותחים במשך 30 שניות כדי לשחרר את העורות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
לגרוף את האפרסקים מחוץ למים ולצלול אותם לתוך מי קרח מוכן. חזור עם האפרסקים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
5
ניקוז. בעזרת סכין קיצוץ קטנה, קליפה, בור וחצי מהאפרסקים, מחזירים אותם לאמבטיית הקרח תוך כדי תנועה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated30 גרם ליקר פיוז'ן X-Rated
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
6
להביא את החומץ, הסוכר, זנגביל, קינמון, allspice, וציפורן לרתיחה בסיר שאינו מגיב גדול, ערבוב לפזר את הסוכר.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
נייר אורזנייר אורז
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
7
מוסיפים את האפרסקים סחוטים, חוזרים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום ומבשלים עד מכרז, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
8
מקררים: מצקת לתוך קערות או צנצנות. מגניב, לכסות, ומקרר עד 3 שבועות.יכול: השתמש בשיטת המים הרותחים. מצקת לתוך צנצנות שימורים נקי, חם ליטר, מכסה את האפרסקים על ידי 1/2 אינץ ' עם נוזל. השאר 1/2 אינץ ' של headspace בין החלק העליון של הנוזל והמכסה. בורג מכסים על הצנצנות באופן זמני. בעדינות לסובב כל צנצנת לשחרר בועות אוויר לכודים.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים1-1/4 כוסות תותים לא ממותקים קפואים, מופשרים
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
צנצנת שימוריםצנצנת שימורים
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
9
הסר את המכסים ולהוסיף סירופ, במידת הצורך, כדי להשיג headspace הנכון. נגב את החישוקים נקיים; מרכזים על צנצנות בורג על להקות צנצנת. תהליך במשך 20 דקות. כבה את החום, הסר את מכסה הפחית, ותן לצנצנות לנוח במים במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ2 קופסאות חצאי אגסים בסירופ
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
10
הסר צנצנות ולהניח בצד במשך 24 שעות. בדוק חותמות, ולאחר מכן לאחסן במקום קריר, חשוך עד 1 שנה.