לבשל את הספר: ביצה שרימפס האי של סאליבן
לבשל את הספר: ביצה שרימפס האי של סאליבן יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 6 . מנה אחת מכילה 528 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. אם יש לך קאיין טחון, שרימפס, לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב אגוז מוסקט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת מוסקט כקינוח. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-104 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו האי של שרימפס סאליבן, בייקון האי של סאליבן ובוג שרימפס, ו לבשל את הספר: שרימפס Biryani (מתכונים דומים).
הוראות
במסננת בסדר רשת, לשטוף את האורז היטב תחת מים זורמים קרים.
בתנור הולנדי גדול או סיר, לבשל את הבייקון על חום בינוני עד הזהב, על 5 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הבייקון לצלחת מרופדת נייר מגבת; להפריש.
יוצקים וזורקים את כל אבל 3 כפות של שומן הבייקון שנותר בסיר.
מוסיפים את הבצל לסיר ומבשלים על אש בינונית, ערבוב מדי פעם, במשך 3 דקות.
מוסיפים את האורז סחוט, מלח, אגוז מוסקט, פלפל שחור, קאיין ומערבבים במשך 1 דקה.
מערבבים את המרק, עגבניות עם נוזל, מיץ לימון, ורוטב ווסטרשייר. מביאים לרתיחה, מכסים את הסיר, מפחיתים את החום, ומבשלים בעדינות במשך 20 דקות. מוסיפים את הבייקון המבושל ואת השרימפס ואת הטבח חשפו, תוך ערבוב מדי פעם, עד השרימפס מבושל דרך, הוספת מרק יותר אם האורז נראה מתייבש, על 10 דקות. מערבבים את הביצה עם מזלג. לטעום ולהתאים תיבול לפי הצורך.
מפזרים פטרוזיליה, מקשטים בפלחי לימון ומגישים מיד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם הבחירה הראשונה שלי לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. Chehalem 3 ויניארד פינו גרי עם דירוג 4.4 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 26 דולר לבקבוק.
![Chehalem 3 כרם פינו גרי]()
Chehalem 3 כרם פינו גרי
תערובת של שלושה כרמים גדולים, זה ענבים חי מלאכת יין ידידותי למזון, בהיר וטהור. זה לא אפור, החומצה עם להב סכין, עם אגס, סורבה לימון, תבלין ויסמין גורמים למי הפה ולידיים שלך לרעוד.