לבשל את הספר: בקלה שחור חלב סויה סיר חם (Tonyu Nabe)
לבשל את הספר: בקלה שחור חלב סויה סיר חם (Tonyu Nabe) עשוי להיות מה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 404 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו טופו, שורש ווסאבי, shinshu שירו מיסו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: שומשום שחור אוטסו, מבשלים את הספר: קאפקייקס שחור תחתון, ו מבשלים את הספר: עוגיות שחור ולבן.
הוראות
מלח קל את הדגים משני הצדדים ומניח במקרר, מכוסה באופן רופף, במשך 1 שעה. (ריפוי זה עוזר לרכז את טעמו.)
הסר את הדג, לנגב את לחות עודפת על פני השטח שלו עם מגבת נייר, לחתוך אותו לחתיכות 3/4 אינץ'. תניח בצד.
לקצץ את הראש התחתון של כרוב נאפה, להפריד את העלים, ולשטוף היטב כדי להסיר לכלוך, במיוחד על הגבעולים. להתייבש.
מניחים עלה כרוב שטוח על קרש חיתוך. החל מקצה הגבעול הלבן, לחתוך את העלה באלכסון חדה לחתיכות רחבות 2 אינץ'. (
Cuttting העלה בזווית חושף יותר שטח הפנים עבור ספיגת מרק.) קטע את החלק הירוק של העלה במחצית או שלישים, כדי להפוך חתיכות בגודל ביס. חזור עם העלים הנותרים.
לשטוף, לטפוח יבש, ולהסיר כל עלים מתים הנחה של negi. לקצץ את השורש ולפרוס את הלבנים והירוקים בזווית כדי ליצור חתיכות 2 אינץ'.
לנקז, לטפוח יבש, ולחלק את טופו ל 4 בלוקים.
לנגב את כל לכלוך על enoki ו shimeji עם מגבת נייר לחה. לקצץ את השורש ולהפריד את הפטריות.
יש לשטוף ולייבש את עלי המזונה. לקצץ את העלים לחתוך את הגבעולים לחתיכות 2 אינץ'.
קוק somen באמצעות הוראות החבילה שלה.
הכן את המרק על ידי שילוב של חלב סויה, dashi, מלח 1/2 כפית, ושירו מיסו בקערה, לטאטא כדי להתמזג היטב. שמור.
מוסיפים את הכרוב, negi, טופו, פטריות enoki, ופטריות shimeji לסיר חם, הסדרת כל מרכיב לקבוצות מסודרות נפרדות.
מכסים את הסיר החם ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה. להקטין את החום בינוני ומבשל במשך 5 דקות. לפקוח עין על החומרים שלך כפי שהם מבשלים. במידת הצורך, לחץ אותם לתוך המרק כפי שהם מבשלים כך שהם צדים אחיד.
לחשוף את הסיר ולסדר את פרוסות הבקלה השחורות על גבי מרכיבים אחרים. מבשלים עד הדג מבושל דרך, 3 עד 5 דקות. לרפרף את כל חלאות שבונים על פני השטח של המרק.
הוסף את mizuna ומבשל במשך 1 דקה יותר.
תעביר את הסיר החם לשולחן האוכל.
מגישים את החומרים יחד עם המרק בקערות קטנות, מדגיש כל קערה עם ווסאבי.
לאחר שרוב מרכיבי הסיר החמים נאכלו ורק מרק נשאר, לסיים את המרק על ידי ביצוע צלצול של somen.
מוסיפים את somen מראש מבושל למרק ומביאים לרתיחה על חום בינוני. ברגע שהסיר החם רותח, לכבות את החום.
מגישים את האטריות ואת המרק בקערות בודדות.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![אספסוף פינו גריס]()
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.