קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות100
מגזין

לבשל את הספר: בקלה שחור חלב סויה סיר חם (Tonyu Nabe)

לבשל את הספר: בקלה שחור חלב סויה סיר חם (Tonyu Nabe)
לבשל את הספר: בקלה שחור חלב סויה סיר חם (Tonyu Nabe) עשוי להיות מה שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %34 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון חלב חינם pescatarian יש 404 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 8 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו טופו, שורש ווסאבי, shinshu שירו מיסו, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: שומשום שחור אוטסו, מבשלים את הספר: קאפקייקס שחור תחתון, ו מבשלים את הספר: עוגיות שחור ולבן.

הוראות

1
Mise en
1
הכן את מלאי dashi.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2
מלח קל את הדגים משני הצדדים ומניח במקרר, מכוסה באופן רופף, במשך 1 שעה. (ריפוי זה עוזר לרכז את טעמו.)
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
הסר את הדג, לנגב את לחות עודפת על פני השטח שלו עם מגבת נייר, לחתוך אותו לחתיכות 3/4 אינץ'. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4
לקצץ את הראש התחתון של כרוב נאפה, להפריד את העלים, ולשטוף היטב כדי להסיר לכלוך, במיוחד על הגבעולים. להתייבש.
מרכיבים שתצטרך
כרוב נאפהכרוב נאפה
5
מניחים עלה כרוב שטוח על קרש חיתוך. החל מקצה הגבעול הלבן, לחתוך את העלה באלכסון חדה לחתיכות רחבות 2 אינץ'. (
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
6
Cuttting העלה בזווית חושף יותר שטח הפנים עבור ספיגת מרק.) קטע את החלק הירוק של העלה במחצית או שלישים, כדי להפוך חתיכות בגודל ביס. חזור עם העלים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
7
לשטוף, לטפוח יבש, ולהסיר כל עלים מתים הנחה של negi. לקצץ את השורש ולפרוס את הלבנים והירוקים בזווית כדי ליצור חתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק
8
לנקז, לטפוח יבש, ולחלק את טופו ל 4 בלוקים.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
9
לנגב את כל לכלוך על enoki ו shimeji עם מגבת נייר לחה. לקצץ את השורש ולהפריד את הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
10
יש לשטוף ולייבש את עלי המזונה. לקצץ את העלים לחתוך את הגבעולים לחתיכות 2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
מיזונהמיזונה
11
קוק somen באמצעות הוראות החבילה שלה.
12
ניקוז ושמורה.
1
הכן את המרק על ידי שילוב של חלב סויה, dashi, מלח 1/2 כפית, ושירו מיסו בקערה, לטאטא כדי להתמזג היטב. שמור.
מרכיבים שתצטרך
סוימילקסוימילק
דאשי.דאשי.
מיסומיסו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מוסיפים את הכרוב, negi, טופו, פטריות enoki, ופטריות shimeji לסיר חם, הסדרת כל מרכיב לקבוצות מסודרות נפרדות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות אנוקיפטריות אנוקי
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
יוצקים את המרק.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
3
מכסים את הסיר החם ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה. להקטין את החום בינוני ומבשל במשך 5 דקות. לפקוח עין על החומרים שלך כפי שהם מבשלים. במידת הצורך, לחץ אותם לתוך המרק כפי שהם מבשלים כך שהם צדים אחיד.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
4
לחשוף את הסיר ולסדר את פרוסות הבקלה השחורות על גבי מרכיבים אחרים. מבשלים עד הדג מבושל דרך, 3 עד 5 דקות. לרפרף את כל חלאות שבונים על פני השטח של המרק.
מרכיבים שתצטרך
SablefishSablefish
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
הוסף את mizuna ומבשל במשך 1 דקה יותר.
מרכיבים שתצטרך
מיזונהמיזונה
1
תעביר את הסיר החם לשולחן האוכל.
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מגישים את החומרים יחד עם המרק בקערות קטנות, מדגיש כל קערה עם ווסאבי.
מרכיבים שתצטרך
ווסאביווסאבי
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
לאחר שרוב מרכיבי הסיר החמים נאכלו ורק מרק נשאר, לסיים את המרק על ידי ביצוע צלצול של somen.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מוסיפים את somen מראש מבושל למרק ומביאים לרתיחה על חום בינוני. ברגע שהסיר החם רותח, לכבות את החום.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מגישים את האטריות ואת המרק בקערות בודדות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלתהצעת הגשה: להגיש על פסטה מבושלת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

בקלה בתפריט? נסה זיווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את האספסוף פינו גריס. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.9 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
אספסוף פינו גריס
אספסוף פינו גריס
ערפל של שעות הבוקר המאוחרות, ימים קרירים ללא הרף ורוחות אחר הצהריים מקפיאות מוסיפים ליין עדין אך טעים. לפינוט גרי יש צבע זהוב בהיר ואף מורכב בניחוח פירות, אשר מחייה קוטלי מנגו, תה יסמין, קינמון ומלון. אגוז קלוי קלוי חלק ודבש מאזנים את הפירות ונותנים מקום לגימור פריך וממושך מלא דשא ואפרסקים טריים.