קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות45
מגזין

לבשל את הספר: ברוקולי ופסטו טליאטלה

לבשל את הספר: ברוקולי ופסטו טליאטלה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: ברוקולי ופסטו טליאטלה. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 30 גרם חלבון 17 גרם של שומן, וסך הכל 662 קלוריות. אם יש לכם בזיליקום, טליאטלה, פסטו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את מתכנן מסיבת הספר: שחור טליאטלה עם דיונון, לבשל את הספר: מוסטצ'ולי עם עגבניות ' פסטו, ו מבשלים את הספר: עגבניות קלויות ופסטו זרעי דלעת (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשטוף ולקלף את תפוחי האדמה ולחתוך אותו לשבבים דקים מאוד באמצעות מקלף מהירות.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים את פרחי הברוקולי הקטנים מהראש ומניחים אותם בצד אחד. חצי את הגבעול הדק לאורך, ואז לחתוך דק. בחר את עלי הבזיליקום וזרוק את הגבעולים.
מרכיבים שתצטרך
3
מביאים מחבת גדולה של מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4
הוסף את גבעולי tagliatelle וברוקולי ומבשל על פי הוראות החבילה tagliatelle. שתי דקות לפני הטליאטלה מבושלת, מוסיפים את פרוסות הברוקולי ותפוחי האדמה.
מרכיבים שתצטרך
5
מסננים הכל במסננת מעל קערה גדולה, שומרים חלק ממי הבישול, וחוזרים למחבת. בערך קוצצים חצי מעלי הבזיליקום שלכם ומוסיפים למחבת עם הפסטו וחצי מהפרמזן. תן לו את כל מערבבים טוב ואם הרוטב הוא עבה מדי בשבילך, להוסיף התזה של מי הבישול כדי לדלל אותו קצת.
מרכיבים שתצטרך
6
תחלק את הפסטה בין הקערות שלך.
מרכיבים שתצטרך
7
מפזרים על שאר פרמזן ועלי בזיליקום הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
8
מגישים אותו קערה גדולה ויפה של סלט.