קושירגיל
מוכן ב30 דק.
מנות6
ציון בריאות6
מטבחיםאמריקאי
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: המבורגרים פדינגטון

לבשל את הספר: המבורגרים פדינגטון
נסו מבשלים את הספר: המבורגרים יווניים מעיינות Tarpon, לבשל את הספר: המבורגרים יפניים עם קטשופ ווסאבי, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).

הוראות

1
מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב גדולה ומערבבים היטב.
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
2
לרסס מחבת עם ספריי בישול ולחמם את המחבת. טופס את התערובת לקציצות ומבשלים משני הצדדים על חום בינוני גבוה עד משחימים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס רוטב הודו, מחומם1/3 כוס רוטב הודו, מחומם
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת וחזור עד תערובת הבשר משמש למעלה. או לבשל על גריל עד כל הכבוד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
4
מגישים בלחמניות המבורגר קלויות עם בצל קצוץ מוקפץ, חרדל אנגלי, חסה ועגבניות.
מרכיבים שתצטרך
לחמניית המבורגרלחמניית המבורגר
חופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסחופן זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'