לבשל את הספר: המבורגרים פדינגטון
נסו מבשלים את הספר: המבורגרים יווניים מעיינות Tarpon, לבשל את הספר: המבורגרים יפניים עם קטשופ ווסאבי, ו לבשל את הספר: PBJ (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל החומרים בקערת ערבוב גדולה ומערבבים היטב.
לרסס מחבת עם ספריי בישול ולחמם את המחבת. טופס את התערובת לקציצות ומבשלים משני הצדדים על חום בינוני גבוה עד משחימים היטב.
העברה לצלחת מרופדת בנייר מגבת וחזור עד תערובת הבשר משמש למעלה. או לבשל על גריל עד כל הכבוד.
מגישים בלחמניות המבורגר קלויות עם בצל קצוץ מוקפץ, חרדל אנגלי, חסה ועגבניות.