קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות9
מגזין

לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר

לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר
המתכון לבשל את הספר: טנסי ויסקי צלעות חזיר יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-45 דקות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 365 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זה עובד היטב כמנה עיקרית זולה למדי. לך לחנות ותביא סיידר תפוחים, ויסקי טנסי ג'ק דניאלס, תמצית ונילן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הוויסקי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מבשלים את הספר: צלעות חזיר חנוקות, לבשל את הספר: צלעות חזיר עם שאלוט, ו מבשלים את הספר: פודינג לחם ריבס עם רוטב ויסקי (מתכונים דומים).

הוראות

1
לטאטא את הוויסקי או בורבון, סיידר, סוכר חום, חרדל, קאיין, וניל, ו 2 כפיות של החומץ יחד בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
דיאט קרם סודהדיאט קרם סודה
וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)וויסקי בורבון (מומלץ: Maker's Mark)
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
מלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דקמלפפון אנגלי, קלוף, זרע ופרוס דק
דבש הדריםדבש הדרים
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
וויסקי.וויסקי.
1 תפוח ירוק גדול1 תפוח ירוק גדול
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
להעביר 1/4 כוס של תערובת הוויסקי כדי גלון בגודל רוכסן לנעול שקית ניילון, להוסיף את צלעות החזיר, לחץ על האוויר מתוך השקית, ואת החותם. סובב את התיק כדי לצפות את הצלעות עם המרינדה ומקרר במשך 1 עד 2 שעות. שמור את תערובת הוויסקי הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
וויסקי.וויסקי.
ציוד שתשתמש בו
קליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובהקליפת ליים מגוררת נוספת, לא חובה
3
הסר את הצלעות מהתיק, להתייבש עם מגבות נייר, ולהשליך את המרינדה.
מרכיבים שתצטרך
תלת עצות, גזוזתלת עצות, גזוז
ציוד שתשתמש בו
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דקל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מחממים את השמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד שרק מתחיל לעשן. מתבלים את הצלעות במלח ופלפל ומבשלים עד להשחמה טובה משני הצדדים והצצה לתוך החלק העבה ביותר של קוצץ באמצעות סכין חיתוך מגלה עדיין-בשר ורוד 1/4 אינץ ' מפני השטח, 3-4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
5
להעביר את הצלעות לצלחת ולכסות בחוזקה עם נייר.
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
6
מוסיפים את תערובת הוויסקי השמורה למחבת ומביאים לרתיחה, מגרדים את כל חתיכות השחמה עם כף עץ. מבשלים עד מופחת זיגוג עבה, 3 עד 5 דקות. להפחית את החום בינוני נמוך, מחזיק את הצלעות, להטות את הצלחת כדי להוסיף כל מיצים שנצברו בחזרה למחבת.
מרכיבים שתצטרך
וויסקי.וויסקי.
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את 2 הכפיות הנותרות חומץ, מקציפים בחמאה ומבשלים את הזיגוג עד סמיך ודביק, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
2 זיתים ממולאים בפימיינטו2 זיתים ממולאים בפימיינטו
רוטב שומשום יפני מוכןרוטב שומשום יפני מוכן
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
8
הסר את המחבת מהחום.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
להחזיר את הצלעות למחבת ולתת לנוח במחבת עד שהרוטב נצמד לצלעות, הופך אותם מדי פעם כדי לכסות את שני הצדדים, והצצה לתוך החלק העבה ביותר של צלעות חזיר באמצעות סכין זיווג מראה בשר מבושל לחלוטין (145ºF על מדחום מיידי לקרוא), על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צלעות חזירצלעות חזיר
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
10
להעביר את הצלעות למגש ולכפות את הרוטב על הבשר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
11
לשרת.

יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel

ריזלינג, יין מבעבע, וzinfandel הם הבחירה העליונה שלי לדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי עם דירוג 5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי
המלך פרוש ריזלינג אוסלזי כל גרמני טבעי