לבשל את הספר: לחמניות סושי סלמון בר בגריל
לבשל את הספר: לחמניות סושי סלמון בר בגריל יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד טוב כמו מתאבן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עלי שימסו, סוכר, אביב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: אורז בר פקאן כתום, לבשל את הספר: הליבוט מטוגן עם אספרגוס ופטריות בר, ו לבשל את הספר: לחמניות לובסטר (מתכונים דומים).
הוראות
מברשת שמן על העור של הסלמון ומניחים את הצד של פילה על צלחת.
מברשת עם קצת רוטב סויה בצד הבשר. מקררים למשך 1 שעה.
בסיר בינוני, לשלב את האורז ומים כדי לכסות. שלב לשלב. מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהאורז ספג את כל המים, כ -20 דקות. כבה את החום ו fluff האורז עם כפית. אפשר לנוח, מכוסה, במשך 10 דקות.
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד את 4 כפות חומץ אורז והסוכר עד הסוכר מומס לחלוטין.
מעבירים את האורז המבושל למכולה יפנית עגולה של אורז ומפזרים אותו בשכבה דקה. בעוד fanning (באמצעות משוט במבוק מסורתי, מאוורר החזיק יד, כרטיס, או כל דבר שעובד) האורז לקרר אותו, לעבוד בתערובת חומץ. להרטיב את הידיים עם חומץ אורז כדי לשמור על האורז מלהידבק אליהם תוך חלוקת אותו 6 מנות שוות.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, מכוסה בניילון נצמד.
הכן אש עקיפה בגריל פחם או גז. גריל סלמון, צד העור למטה, בצד הקריר של הגריל עד העור הוא זהוב ופריך, על 5 דקות. בינתיים, לצחצח קצת שמן בצד הבשר. הפעל וגריל בצד השני במשך 3 דקות יותר.
מערבבים את אבקת ווסאבי ו 2 כפות מים עד בשילוב היטב. ווסאבי לא צריך להיצמד לידיים שלך כאשר התגלגל לכדור.
מכסים מחצלת סושי במבוק בשכבה של ניילון נצמד. (זה יעזור לשמור על השטיח נקי ולהפוך אותו קל יותר להסיר את רול הסושי.)
מניחים גיליון של נורים על גבי מחצלת מכוסה, צד מבריק למטה. קח 1 חלק של אורז ולהפיץ אותו באופן שווה על פני שני שלישים של גיליון nori הקרוב אליך.
לאחר מכן, למרוח שכבה דקה של דבק ווסאבי בשורה אחת לאורך רוחב הגליל.
לאחר מכן, חופפים 3 עלים shiso על גבי, ואז קצת מלפפון נבטים.
לבסוף, פתית על 2 כפות של סלמון עם העור ולהוסיף אותו על פני החלק העליון. באמצעות מחצלת במבוק, לתפוס את הקצה העבה של הגליל לגלגל אותו על החומרים בחוזקה. השליש האחרון של גיליון nori צריך להישאר.
מגלגלים את החומרים כל הדרך עד סוף גיליון nori.
הסר כל גליל nori מהפלסטיק לחתוך לרוחב ל 6 חתיכות שוות.
מגישים עם רוטב סויה וממרח ווסאבי בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![אספרטו פינו גריג ' יו.]()
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.