קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות22
מגזין

לבשל את הספר: לחמניות סושי סלמון בר בגריל

לבשל את הספר: לחמניות סושי סלמון בר בגריל
לבשל את הספר: לחמניות סושי סלמון בר בגריל יכול להיות רק יפנית מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 539 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד טוב כמו מתאבן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך עלי שימסו, סוכר, אביב, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב רוטב הסויה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאנה קוטה עם רוטב סנטו תות-Vin כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו לבשל את הספר: אורז בר פקאן כתום, לבשל את הספר: הליבוט מטוגן עם אספרגוס ופטריות בר, ו לבשל את הספר: לחמניות לובסטר (מתכונים דומים).

הוראות

1
מברשת שמן על העור של הסלמון ומניחים את הצד של פילה על צלחת.
מרכיבים שתצטרך
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
2
מברשת עם קצת רוטב סויה בצד הבשר. מקררים למשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ
3
בסיר בינוני, לשלב את האורז ומים כדי לכסות. שלב לשלב. מכסים את הסיר ומבשלים על אש בינונית-נמוכה עד שהאורז ספג את כל המים, כ -20 דקות. כבה את החום ו fluff האורז עם כפית. אפשר לנוח, מכוסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
בינתיים, בקערה קטנה, לטאטא יחד את 4 כפות חומץ אורז והסוכר עד הסוכר מומס לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת2-1/4 כוסות שמנת מתוקה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
ויניגרט ורז'וסויניגרט ורז'וס
5
מעבירים את האורז המבושל למכולה יפנית עגולה של אורז ומפזרים אותו בשכבה דקה. בעוד fanning (באמצעות משוט במבוק מסורתי, מאוורר החזיק יד, כרטיס, או כל דבר שעובד) האורז לקרר אותו, לעבוד בתערובת חומץ. להרטיב את הידיים עם חומץ אורז כדי לשמור על האורז מלהידבק אליהם תוך חלוקת אותו 6 מנות שוות.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות רוטב שזיפים1 1/2 כוסות רוטב שזיפים
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
6
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר, מכוסה בניילון נצמד.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
7
הכן אש עקיפה בגריל פחם או גז. גריל סלמון, צד העור למטה, בצד הקריר של הגריל עד העור הוא זהוב ופריך, על 5 דקות. בינתיים, לצחצח קצת שמן בצד הבשר. הפעל וגריל בצד השני במשך 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
העברה לצלחת.
9
מערבבים את אבקת ווסאבי ו 2 כפות מים עד בשילוב היטב. ווסאבי לא צריך להיצמד לידיים שלך כאשר התגלגל לכדור.
מרכיבים שתצטרך
אבקת ווסאביאבקת ווסאבי
ווסאביווסאבי
3 כוסות צוף אגסים3 כוסות צוף אגסים
10
מכסים מחצלת סושי במבוק בשכבה של ניילון נצמד. (זה יעזור לשמור על השטיח נקי ולהפוך אותו קל יותר להסיר את רול הסושי.)
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
מניחים גיליון של נורים על גבי מחצלת מכוסה, צד מבריק למטה. קח 1 חלק של אורז ולהפיץ אותו באופן שווה על פני שני שלישים של גיליון nori הקרוב אליך.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
12
לאחר מכן, למרוח שכבה דקה של דבק ווסאבי בשורה אחת לאורך רוחב הגליל.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
13
לאחר מכן, חופפים 3 עלים shiso על גבי, ואז קצת מלפפון נבטים.
מרכיבים שתצטרך
Shiso משאירShiso משאיר
ענפי שמיר שנקטפוענפי שמיר שנקטפו
נבטיםנבטים
14
לבסוף, פתית על 2 כפות של סלמון עם העור ולהוסיף אותו על פני החלק העליון. באמצעות מחצלת במבוק, לתפוס את הקצה העבה של הגליל לגלגל אותו על החומרים בחוזקה. השליש האחרון של גיליון nori צריך להישאר.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
מיונז, ועוד, לפי הצורךמיונז, ועוד, לפי הצורך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
15
מגלגלים את החומרים כל הדרך עד סוף גיליון nori.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
16
הסר כל גליל nori מהפלסטיק לחתוך לרוחב ל 6 חתיכות שוות.
מרכיבים שתצטרך
נוריםנורים
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
17
מגישים עם רוטב סויה וממרח ווסאבי בצד.
מרכיבים שתצטרך
הדבק ווסאביהדבק ווסאבי
צלי חזיר שלם, קצוץצלי חזיר שלם, קצוץ

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו אספרטו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
אספרטו פינו גריג ' יו.
אספרטו פינו גריג ' יו.
צבע קש מבריק עם השתקפויות של זהב. פריך ונקי עם אף עדין של פרח כתום ורד בר עם משמש, אפרסק לבן קליפת תפוז. פריך, יבש ומובנה היטב עם תפוח זהוב והדרים.מגוון להפליא. מצוין כאפרטיב וההשלמה המושלמת למתאבנים קלים, סלטים, עוף בגריל ופירות ים טריים. תהנה מקורר היטב.