קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד

לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד
לבשל את הספר: טראפלס שוקולד קרמל-מריר מלוח עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 79 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-60 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם vanillan extra, אבקת קקאו, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס, ו מבשלים את הספר: קרמל מלוח ופרוסת אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 8 אונקיות של שוקולד קצוץ בקערה 2 ליטר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומניחים אותה בסיר 2 ליטר עם הסוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עם מרית עמיד בחום, עד הסוכר והחמאה להמס. להעלות את החום בינוני גבוה ומבשלים עד התערובת הופכת בצבע ענבר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
יחד עם זאת, להביא את השמנת לרתיחה בסיר 1 ליטר על חום בינוני. מערבבים את השמנת לתוך תערובת החמאה עד חלקה לחלוטין. היזהר כי הקרם יהיה בועה ועלול להתזה כאשר הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של ונילופלים מיניאטוריים של וניל
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר את הסיר מן החום ומערבבים את הוניל ו 1 1/2 כפיות של המלח עד מעורבב היטב. מיד לשפוך את הקרמל על השוקולד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
תן לזה לעמוד במשך 15 עד 30 שניות, ואז מערבבים יחד עד חלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתקררים לטמפרטורת החדר. צמרמורת עד עבה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
עבור הכמהין: קו 2 דפי אפייה עם שעווה או נייר קלף. השתמש כדור גלידה עגול 1 אינץ ' כדי לגרוף את הכמהין ולמקם אותם על תבנית אפייה. צמרמורת חשפה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
כמהיןכמהין
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
7
אבק את הידיים עם אבקת קקאו לגלגל את הכמהין לתוך כדורים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כמהיןכמהין
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
ממיסים 7 אונקיות של שוקולד בחלק העליון של דוד כפול על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות. או להמס את השוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל על כוח נמוך עבור התפרצויות 30 שניות. מערבבים לאחר כל פרץ כדי לוודא כי השוקולד נמס באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
הסר את המחבת העליונה של הדוד הכפול, אם באמצעות, ולנגב אותו יבש.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
מוסיף את 3 אונקיות הנותרים של שוקולד ב 3 שלבים, ערבוב עד שהוא נמס לחלוטין. זה מפריע לשוקולד כדי שלא יהיו פסים.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
11
שמור על השוקולד חם מעל מחבת מים כי הוא 2 מעלות חם יותר מאשר שוקולד. קו גיליון אפייה עם נייר שעווה או קלף.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מניחים כמהין לתוך שוקולד נמס ומעיל לחלוטין. השתמש טפיחה כמהין או מזלג פלסטיק עם שתי tines באמצע שבור כדי להרים את הכמהין מהשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
13
תנו לשוקולד העודף לטפטף, ואז הניחו את הכמהין על תבנית האפייה הנקייה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
14
לאחר טבילה 5 כמהין בכל פעם, מפזרים כמה גרגרים של המלח שנותר על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
15
בואו כמהין להגדיר בטמפרטורת החדר או למקם אותם במקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
16
מגישים את הכמהין בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
17
שים לב על אחסון הכמהין: לאחסן את הכמהין בין שכבות של נייר שעווה במיכל אטום במקרר עד 1 חודש. כדי להקפיא עד 2 חודשים, לעטוף את המיכל בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף רדיד אלומיניום. השתמש בחתיכה גדולה של סרט מיסוך וסמן בל יימחה כדי לתייג את התוכן. אם קפוא, להפשיר את הכמהין לילה במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות