קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות60
ציון בריאות0
מגזין

לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד

לבשל את הספר: מלח קרמל-מריר כמהין שוקולד
לבשל את הספר: טראפלס שוקולד קרמל-מריר מלוח עשוי להיות רק המתאבן שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? זה מתכון ללא גלוטן יש 79 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 6 גרם של שומן למנה. מתאים ל-60 מנות. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-26 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם vanillan extra, אבקת קקאו, סוכר מגורען, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לבשל את הספר: כמהין שוקולד מריר, לבשל את הספר: שוקולד מריר מתוק חמש-ספייס קאפקייקס, ו מבשלים את הספר: קרמל מלוח ופרוסת אגוז (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים 8 אונקיות של שוקולד קצוץ בקערה 2 ליטר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
2
חותכים את החמאה לחתיכות קטנות ומניחים אותה בסיר 2 ליטר עם הסוכר. מבשלים מעל חום בינוני, ערבוב עם מרית עמיד בחום, עד הסוכר והחמאה להמס. להעלות את החום בינוני גבוה ומבשלים עד התערובת הופכת בצבע ענבר, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
יחד עם זאת, להביא את השמנת לרתיחה בסיר 1 ליטר על חום בינוני. מערבבים את השמנת לתוך תערובת החמאה עד חלקה לחלוטין. היזהר כי הקרם יהיה בועה ועלול להתזה כאשר הוסיף.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקיתעוגת מלאך-פוד מוכנה, חצויה פעמיים אופקית
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
4
הסר את הסיר מן החום ומערבבים את הוניל ו 1 1/2 כפיות של המלח עד מעורבב היטב. מיד לשפוך את הקרמל על השוקולד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
סוכריות פרוסות Neccoסוכריות פרוסות Necco
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
5
תן לזה לעמוד במשך 15 עד 30 שניות, ואז מערבבים יחד עד חלקה. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתקררים לטמפרטורת החדר. צמרמורת עד עבה, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
6
עבור הכמהין: קו 2 דפי אפייה עם שעווה או נייר קלף. השתמש כדור גלידה עגול 1 אינץ ' כדי לגרוף את הכמהין ולמקם אותם על תבנית אפייה. צמרמורת חשפה במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גלידת מקל מנטה, מרוככתגלידת מקל מנטה, מרוככת
כמהיןכמהין
ציוד שתשתמש בו
3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים3 כוסות כל שרבט פטל, תפוז וליים
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
7
אבק את הידיים עם אבקת קקאו לגלגל את הכמהין לתוך כדורים.
מרכיבים שתצטרך
נייר אורזנייר אורז
כמהיןכמהין
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
8
ממיסים 7 אונקיות של שוקולד בחלק העליון של דוד כפול על אש נמוכה, ערבוב לעתים קרובות. או להמס את השוקולד בקערה בטוחה במיקרוגל על כוח נמוך עבור התפרצויות 30 שניות. מערבבים לאחר כל פרץ כדי לוודא כי השוקולד נמס באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה1/2 כוס חמאה ללא מלח (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
9
הסר את המחבת העליונה של הדוד הכפול, אם באמצעות, ולנגב אותו יבש.
ציוד שתשתמש בו
6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק6 1/2 אונקיות שוקולד לא ממותק, קצוץ דק
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
מוסיף את 3 אונקיות הנותרים של שוקולד ב 3 שלבים, ערבוב עד שהוא נמס לחלוטין. זה מפריע לשוקולד כדי שלא יהיו פסים.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
11
שמור על השוקולד חם מעל מחבת מים כי הוא 2 מעלות חם יותר מאשר שוקולד. קו גיליון אפייה עם נייר שעווה או קלף.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
חזרת טרייה או מסוננת מגוררת דקחזרת טרייה או מסוננת מגוררת דק
ציוד שתשתמש בו
4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'4 פרוסות פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מניחים כמהין לתוך שוקולד נמס ומעיל לחלוטין. השתמש טפיחה כמהין או מזלג פלסטיק עם שתי tines באמצע שבור כדי להרים את הכמהין מהשוקולד.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
13
תנו לשוקולד העודף לטפטף, ואז הניחו את הכמהין על תבנית האפייה הנקייה.
מרכיבים שתצטרך
2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת2 ליטר גלידת מקל מנטה, מרוככת
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
14
לאחר טבילה 5 כמהין בכל פעם, מפזרים כמה גרגרים של המלח שנותר על גבי כל אחד.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
15
בואו כמהין להגדיר בטמפרטורת החדר או למקם אותם במקרר במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
16
מגישים את הכמהין בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
17
שים לב על אחסון הכמהין: לאחסן את הכמהין בין שכבות של נייר שעווה במיכל אטום במקרר עד 1 חודש. כדי להקפיא עד 2 חודשים, לעטוף את המיכל בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף רדיד אלומיניום. השתמש בחתיכה גדולה של סרט מיסוך וסמן בל יימחה כדי לתייג את התוכן. אם קפוא, להפשיר את הכמהין לילה במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
כמהיןכמהין
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות