לבשל את הספר: סלט לחם עגבניות בגריל
לבשל את הספר: סלט לחם עגבניות בגריל עשוי להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 225 קלוריות, 4 גר' של חלבון, ו 15 גרם של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו שמן זית, מלפפונים, עגבניות שזיף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. מתכונים דומים: מבשלים את הספר: לינגוויני עם פול, שום, עגבניות ופירורי לחם, מבשלים את הספר: עגבניות, רימונים וסלט סומק, ו מבשלים את הספר: עגבניות שרי וסלט טופו.
הוראות
מחממים גריל ברביקיו גבוה.
מניחים את קוביות הלחם בקערה ומטפטף 2 כפות שמן זית עליהם.
מפזרים את הקורנית, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, וזורקים היטב. להשחיל את הלחם על שישה שיפודים, משאיר קצת מקום בין הקוביות. הניחו את השיפודים בצד
מברשת 1 כף של שמן הזית הנותר על שני הצדדים של פרוסות הבצל, וגריל את הבצל ישירות על סבכת הגריל עד שיש להם כמה סימני גריל קלים והם מתרככים ויש להם סימני גריל קל, על 5 דקות בסך הכל. הניחו את פרוסות הבצל בצד.
מניחים 4 עגבניות שזיפים על כל אחד משני שיפודי מתכת מברשת אותם קלות עם 1 כף של השמן. גריל, הפיכת שיפודים, עד העגבניות התרככו ויש להם סימני גריל קל, על 5 דקות בסך הכל. תחליקי את העגבניות מהשיפוד על צלחת ותניחי אותן בצד.
גריל קוביות לחם משופדים עד שהם קלויים יפה, על 1 1/2 דקות לכל צד (גריל בכל ארבעת הצדדים). תחליק את קוביות הלחם לקערה נפרדת.
חותכים את פרוסות בצל בגריל שמורות לרבעים ולהוסיף אותם ללחם.
באמצעות סכין משונן, לחתוך את העגבניות בגריל לרבעים ולהוסיף אותם ללחם.
מוסיפים את המלפפונים ואת הבזיליקום.
לטפטף את הנותרים 2 כפות שמן זית על הירקות, הוספת יותר אם תרצה, ולאחר מכן לטפטף את החומץ עליהם. לזרוק היטב. לטעום, ולהתאים את התבלינים במידת הצורך.