קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות18
מגזין

לבשל את הספר: עגבניות כל מגונדר לקיץ

לבשל את הספר: עגבניות כל מגונדר לקיץ
לבשל את הספר: עגבניות כל מגונדר לקיץ הוא מוצרי חלב חינם וצמחוני מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 823 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם פריך, שמן זית כתית מעולה באמת, עירית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המיונז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופר! עוגיות חמאת בוטנים עשויות קלות יותר כקינוח. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו מבשלים את הספר: פודינג קיץ קטן, מבשלים את הספר: שרימפס ונענע גלילי קיץ, ו מבשלים את הספר: עגבניות ירוקות מטוגנות (מתכונים דומים).

הוראות

1
"חמאה" פרוסות העגבניות עם המיונז ולסדר אותם על מגש הגשה.
מרכיבים שתצטרך
1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב1-3/4 כוסות כרוב כבוש, שטוף וסחוט היטב
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק6 שיני שום, 4 כתושות, 2 האחרות פרוסות דק
2
לטפטף את העגבניות עם השמן הנותר, מתבלים היטב עם מלח ופלפל, ומפזרים את עשבי תיבול טריים על גבי. אתה יכול למקם את העגבניות על גבי טוסטים או פשוט לשרת את טוסטים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עשבי תיבול טרייםעשבי תיבול טריים
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'