קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות13
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta

לבשל את הספר: עדשים עם Pancetta
לבשל את הספר: עדשים עם Pancettan נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. מנה אחת מכילה 230 קלוריות, 12 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. לך לחנות ותביא את פנצ'טה, עדשים, שמן זית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו לבשל את הספר: עדשים ברביקיו, מבשלים את הספר: עדשים עם סלק קלוי, ו מבשלים את הספר: עדשים צרפתיות בסיסיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
שים את העדשים בסיר בינוני, להוסיף מים כדי לכסות על ידי שני סנטימטרים, ולהביא לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיף את הירקות, חרדל, ו pancetta, להפחית את החום, ומבשלים בעדינות עד העדשים הם רק רך, על 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מסננים, הזמנה 1/4 כוס של נוזל הבישול, ולהעביר לקערה גדולה.
4
הסר את הירקות ואת pancetta מן העדשים; להשליך את הירקות. קוצצים בגסות את הפנצ ' טה ומוסיפים לעדשים.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים מספיק נוזל בישול שמורות כדי להרטיב את העדשים, ולאחר מכן מוסיפים את השמן ואת העונה עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
6
לשרת, או לתת לעמוד בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה כדי להביא את הטעמים. (עדשים ניתן בקירור עד 3 ימים; להביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.)
מרכיבים שתצטרך