קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות24
ציון בריאות0
מגזין

לבשל את הספר: עוגות תה פיסטוק מיני

לבשל את הספר: עוגות תה פיסטוק מיני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל לבשל את הספר: עוגות תה פיסטוק מיני. והוא מספק כ 24 מנות . מנה אחת מכילה 76 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. מתכון זה מ רציני אוכל יש 7 אוהדים. אם יש לכם ביצים, קמח, חמאה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו מבשלים את הספר: Pistachio Macarons, לבשל את הספר: עוגות התירס האהובות של ג'ורג'וושינגטון, ו מבשלים את הספר: "עוגות הסרטן" של לה ברנרדין עם כרובית מגולחת ותחליב חרדל דיז'ון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה בשליש העליון של התנור ומחממים את התנור ל 400 ° F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים את מחבתות מאפין מיני על תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
מקציפים את החמאה בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם חיבור מקצף שטוח או בקערת ערבוב גדולה באמצעות מערבל יד החזיק עד שהוא קל ורך, על 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sסוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
4
מוסיפים את הסוכר המגורען ומכים עד חלקה. עצור לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה עם מרית גומי.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
5
מוסיפים את הדבק פיסטוק וניל ומערבבים עד לשלב חלק ויסודי. אחד אחד, להוסיף את הביצים. הם ישבו על גבי התערובת, כדי להיות בטוח scape למטה הצדדים והתחתון של הקערה עם מרית גומי. להתמזג ביסודיות.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
לנפות את ארבע לתוך קערה בגודל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מוסיפים את המלח וזורקים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
8
הוסף תערובת זו לתערובת החמאה ב 2 שלבים, מיזוג גם לאחר כל תוספת. עצור לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
9
לנפות את ארבע לתוך קערה בגודל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
10
מוסיפים את המלח וזורקים כדי להתמזג.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
11
הוסף תערובת זו לתערובת החמאה ב 2 שלבים, מיזוג גם לאחר כל תוספת. עצור לאחר כל תוספת לגרד את הצדדים ואת החלק התחתון של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
12
יוצקים את הבלילה לתוך כוס מדידה נוזלית 2 כוס ולחלק אותו באופן שווה בין החללים של מחבתות מאפין מיני.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות ראש אווירסוכריות ראש אוויר
13
אופים את העוגות במשך 13 עד 15 דקות, עד שזהוב בהיר ובוחן עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
14
הסר את תבנית האפייה מהתנור והעביר את מחבתות מאפין מיני מתלים להתקרר לחלוטין. להפוך את מחבתות מאפין מיני במהופך ולחץ על העוגות החוצה, ואז להפוך אותם בצד ימין למעלה.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
15
אבק את צמרות העוגות עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת1/3 כוס ריבת פטל, מחולקת
16
מגישים את העוגות בטמפרטורת החדר.
17
הערה על אחסון עוגות התה: לאחסן את עוגות התה עטוף בחוזקה בנייר אלומיניום בטמפרטורת החדר עד 4 ימים. כדי להקפיא עד 4 חודשים, לעטוף אותם בחוזקה בכמה שכבות של ניילון לעטוף רדיד אלומיניום. השתמש בחתיכה גדולה של סרט מיסוך וסמן בל יימחה כדי לתייג ולתעד את התוכן. אם קפוא, להפשיר את העוגות לילה במקרר ולהביא לטמפרטורת החדר לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
תאריכיםתאריכים
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
תהתה
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
18
הערה על הוספת סגנון: למעלה כל עוגה עם 2 או 3 אגוזי פיסטוק קלויים לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
3 עד 4 כוסות גלידת וניל3 עד 4 כוסות גלידת וניל