מנה זו מכילה סביב 13 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 349 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-109 היו אומרים שזה פגע במקום. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח מאפה, מלח ים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. מתכונים דומים: לבשל את הספר: עוגת גבינה כתומה מקורמל, מבשלים את הספר: שוקו חם אפוי, ו מבשלים את הספר: שעועית "אפויה" בוסטון.
הוראות
1
מחממים את התנור ל 325ºF.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בנדיבות חמאה 9 אינץ ' תבנית עוגה springform.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
כף אחת של שומן טבעי
3
מקציפים את הגבינה עם כף עץ עד חלקה, ולאחר מכן מוסיפים את החמאה המומסת, שיבולת שועל, סולת או קמח, מלח, סוכר, ביצים, גרידת תפוזים ומיץ, ומערבבים היטב (אל תהסס להשתין את החומרים במעבד מזון). מקפלים בצימוקים, אם משתמשים.